Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:27

15
تیر
سس کچاپ را در یخچال نگهداری کنیم یا در کابینت؟

سس کچاپ را در یخچال نگهداری کنیم یا در کابینت؟

انتشار یک توییت ۵ کلمه‌ای در مورد نحوه نگهداری سس کچاپ توجه میلیون‌ها کاربر شبکه‌های اجتماعی را به خود جلب کرده است.

به گزارش خبرآنلاین به نقل یورونیوز، ماجرا از آنجا شروع شد که شعبه بریتانیای هاینز، شرکت فرآوری و تولید مواد غذایی در آمریکا، در توییتی نوشت: «صرفا جهت اطلاع: سس گوجه فرنگی، می‌رود، در یخچال!!!»

این توییت هاینز ۵ میلیون بار دیده شد و هزاران نفر آن را به اشتراک گذاشتند و در موردش به بحث پرداختند. امری که باعث شد هاینز توییت دوم را بزند و از طریق یک نظرسنجی توییتری از مردم بپرسد آیا سس کچاپ خود را سرد نگه می‌دارند یا در کابینت؟

نتایج این نظرسنجی که در آن بیش از ۱۳ هزار نفر شرکت کرده بودند نشان داد که ۶۳.۲ درصد افراد گزینه «یخچال» را انتخاب کرده‌اند، در حالی که ۳۶.۸ درصد از پاسخ‌دهندگان گفته بودند ترجیح می‌دهند سس کچاپ خود را در کابینت نگه دارند.

بیشتربخوانید:

سس کچاپ را بیشتر بشناسید

 

 

 

برخی از کاربران توییتر با ابراز تنفر از مزه سس کچاپ سرد، استدلال کرده‌اند که در رستوران‌ها بطری‌های سس کچاپ در دمای اتاق روی میز نگهداری می‌شود.

این در حالی بود که برای سایر کاربران پاسخ این مسئله کاملا واضح بود و نیازی به چون و چرا نداشت؛ وقتی در بطری سس کچاپ باز می‌شود، باید در یخچال قرار گیرد.

در سال ۲۰۱۷، یکی از کاربران توییتر همین سوال را از یکی از حساب‌های شعبات هاینز در ایالات متحده پرسیده بود.

در آن زمان، هاینز پاسخ داده بود: «به دلیل اسیدیته طبیعی، سس کچاپ هاینز در کابینت ماندگار است. با این حال برای اینکه کیفیت محصول حفظ شود، بهتر است پس از باز شدن بطری در یخچال نگهداری شود.»

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ؛ خوش طعم و خوش رنگ

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

طرز تهیه سس انار ؛ یک چاشنی بی نظیر

 

 

برچسب ها: تغذیه، سس کچاپ تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز