Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 14:01

28
دی
طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت...

معمولا سسی که بیشتر ما‌ها همراه چیزایی مثل سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا و … میخوریم همون سس گوجه فرنگی یا کچاب همیشگیه، اما در این مطلب میخوام طرز تهیه یه سس خوشمزه و خیلی راحت که در کمتر از ۵ دقیقه حاضر میشه رو بهتون یاد بدیم که با سس گوجه فرنگی درست میکنیم و خیلی خوش طعم و خوش عطره و مطمئنم بعد درست کردنش و میل کردنش حتما مشتریش میشین و همیشه برای کنار سیب زمینی سرخ شده یا پیتزا تهیه اش میکنین.

طرز تهیه سس چیلی

بیشتر بخوانید:طرز تهیه سس انار ؛ یک چاشنی بی نظیر

  مواد لازم

  • ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق چایخوری ادویه چیلی (طرز تهیه ادویه چیلی رو میتونین در اینجا ببینین)
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قهوه‌ای
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سس چیلی

 

بیشتر بخوانید:سس کچاپ گوجه خانگی با طعم و رنگ عالی + طرز تهیه

۱. طرز تهیه این سس خیلی راحت‌تر از چیزیه که فکرشو بکنین و فقط کافیه تا مواد اولیه رو تو خونه داشته باشین پس همه مواد بجز نمک رو داخل یه کاسه بریزین.

طرز تهیه سس چیلیریختن مواد داخل کاسه

۲. حالا باید همه‌ی مواد رو خوب با یه قاشق مخلوط کنین تا سس یکنواخت بشه در این مرحله سس رو تست کنین و هر چقدر که احتیاج داره بهش نمک اضافه کنین. در صورتی که دوست ندارین سستون طعم ملس و رو به شیرینی داشته باشه میتونین مقدار شکر رو کمتر بریزین.

طرز تهیه سس چیلیمخلوط کردن مواد

حالا سس شما آماده است و فقط کافیه برای دو الی سه ساعت داخل یخچال بذارینش تا آماده استفاده بشه. نوش جان.

 

منبع : وب سایت دونفره

برچسب ها: آشپزی، سس کچاپ، سس چیلی، طرز تهیه سس چیلی تعداد بازديد: 545 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • سسی که همیشه درست می کنم وعالیه .....5 تا فلفل دلمه ای قرمز را داخلشو تمیز کرده و کمی خرد کرده و روی شعله کم گذاشته و کمی بهم می زنیم تا نرم شوند چند دقیقه کافیست. بعد با 3 تا فلفل قرمز یا دو تا ک باز داخلش تمیز شده باشد با نصف قاشق غ شکر در میکسر ریخته و له ک شدند یک قاشف رب گوجه فرنگی و یک لیوان سرکه و کمی نمک اضافه می شود و در شیشه و داخل یخچال می رود . اضافه کردن سایر ادویه جات مثل زیره و سیاه دانه و یا تخم گشنیز اختیاری است .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز