Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:09

11
شهریور
حل مشکل آب رفتن لباس،با چند ترفند ساده

حل مشکل آب رفتن لباس،با چند ترفند ساده

احتمالا برای اکثر افراد پیش آمده باشد که بعد از شستشوی لباس خود متوجه تغییر سایز آن شده اند و یا به اصطلاح لباس آنان آب رفته است. د راین مقاله راهکارهایی را به شما ارائه می دهیم که با انجام آن ها می توانید لباس آب رفته را به حالت اول خود برگردانید

شست‌وشو و خشک کردن مناسب لباس‌ها می‌تواند در جلوگیری از آب رفتن لباس‌ها مؤثر باشد. در واقع، آب رفتن پارچه با نوع پارچه و شیوه شست‌وشو رابطه مستقیم دارد. حرارت، متهم درجه یک آب رفتن لباس‌هاست. گرمای خشک‌کن یا درجه حرارت آبی که لباس‌ها داخل آن شسته می‌شود، ممکن است باعث تغییر سایز لباس شود که بیشتر در پارچه‌های نخی دیده می‌شود. تولیدکنندگان هنگام تولید لباس‌های نخی، نخ‌ها را فشرده می‌کنند. حرارت، بافت نخ‌ها را شل می‌کند و باعث آب رفتن لباس می‌شود. بافت پارچه‌هایی که شل و از هم جدا می‌شود، بیشتر آب می‌رود اما لباس‌هایی که بافت سنگین‌تر و درهم‌تری دارد، احتمال آب رفتن آنها کمتر است. اما در هر حال، بهتر است برای جلوگیری از آب رفتن لباس، آنها را در آب سرد یا با دست بشویید و داخل خشک‌کن قرار ندهید؛ بلکه بهترین راه برای خشک کردن این قبیل لباس‌ها، پهن کردن آنها در هوای آزاد است.

 بیشتربخوانید:

نکاتی درباره شست و شو و بالا بردن دوام لباس

 

 

جلوگیری از آب رفتن لباس با پارچه های مختلف

تصور کنید شست‌وشوی لباس‌ها به اتمام رسیده است. لباس‌ها را که خارج می‌کنید، ناگهان متوجه می‌شوید لباس یا شلواری را که به تازگی خریده‌اید، چند سایز کوچک‌تر از حالت اولیه‌اش شده است. در چنین شرایطی، تنها کاری که از دستتان برمی‌آید ممکن است این باشد که آن لباس را کنار بگذارید و لباس دیگری تهیه کنید. اما این تنها راه‌حل نیست و می‌توانید آن را به حالت اولیه خود برگردانید. بعضی افراد زمانی که مشاهده می‌کنند لباسی آب رفته است، سعی می‌کنند با کشیدن، آن را به حالت اولیه برگردانند. به گزارش tipsbulletin، خشک‌کن بافت‌های پارچه را به هم فشرده می‌کند و برای برگرداندن این حالت، باید خلاف این روند را انجام دهید تا بافت‌ها از هم باز شده و به شکل اولیه برگردد. اما چگونگی انجام این کار بسته به نوع پارچه فرق می‌کند.

آب رفتن لباس نخی و برگرداندن به حالت قبل

برگرداندن لباس‌های آب رفته نخی براحتی انجام می‌شود. برای این کار، سینک ظرفشویی را با آبی هم‌دما با محیط پرکنید. دو قاشق غذاخوری نرم‌کننده موی سر یا شامپوبچه داخل آن ریخته و لباس را به مدت 30 دقیقه در آن غوطه‌ور کنید. سپس آب سینک را تخلیه و لباس را بردارید و بگذارید لباس خشک شود.

بیشتر بخوانید:

قوانین اتوکشی

راهکارهایی برای از بین بردن بوی بد ماشین لباسشویی



 

 

 حل مشکل آب رفتن شلوارها و لباس‌های جین

معمولا لباس جین مقابل آب رفتن مقاوم‌است، اما بعضی الیاف در شرایط نامناسب دمایی هنگام شست‌وشو ممکن است آب برود. برای برگرداندن لباس‌های جین آب رفته به حالت اولیه، وان حمام را با آب گرم پر کنید. لباس‌ها و شلوارهای جین را تنگاتنگ هم قرار دهید. آنها را 15 دقیقه داخل آب بخوابانید تا کاملا آب را به خود بگیرد. پس از تخلیه آب، بگذارید لباس‌ها خشک شوند.



لباس‌ پشمی آب رفته را به حالت قبل برگردانید

روش کار در این لباس‌ها مشابه لباس‌های نخی است با این تفاوت که با مواد دیگری باید آن کار را انجام دهید. سینک را از آب گرم پر کنید و به آن به ازای هر لیتر آب، یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید. لباس‌های پشمی را در این محلول خیس کنید و همزمان آب بکشید تا به حالت اولیه برگردد.

بیشتر بخوانید:

کابردهای جالب جوش شیرین در خانه داری

تمیز کردن تشک خوش خواب تخت با چند روش کاربردی

 

 

 

آب رفتن الیاف مصنوعی و ریون

پارچه‌های ریون و پلی‌استر الیاف ظریفی دارند که در حرارت بالا براحتی آب می‌روند. برای این که لباس‌هایی با این جنس را که آب رفته‌اند، به حالت اولیه برگردانید، ابتدا با ریختن شامپوبچه یا نرم‌کننده مو داخل وان یا سینک ظرفشویی شروع کنید که مقدار آن به آبی که داخل آن می‌ریزید بستگی دارد. می‌توانید به ازای هر یک لیتر آب، یک قاشق غذاخوری شامپو یا نرم‌کننده بریزید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه داخل این محلول بماند. سپس آن را خارج کرده، آب اضافی آن را بگیرید،‌ هرگز آن را نچلانید و اجازه دهید خشک شود.

 

 

برچسب ها: شست و شوی لباس، الیاف لباس، آب رفتن لباس، آب رفتن پارچه، پارچه نخی تعداد بازديد: 283 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز