Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:15

3
تیر
آموزش درست کردن پودر چیلی خانگی

آموزش درست کردن پودر چیلی خانگی

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از ادویه های پرطرفدار مکزیکی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

 پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک‌هایی که حبوبات داخل آن است مثل خوراک لوبیا چیتی را بسیار خوش‌طعم و لذیذ میکند.

امیدوارم این ادویه را درست کنید و از آن به عنوان طعم دهنده به غذاهایتان استفاده کنید.

 

مواد لازم:

پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری

ودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری

اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

۱. حالا همه‌ی ادویه‌ها رو داخل یه کاسه بریزین.

۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلی‌ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویه‌های داخلش بر طبق سلیقه‌تون تغییر بدین.

 

نکات:

برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه‌ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.

 

منبع: دونفره

بیشتر بخوانید:

نکته هایی طلایی درباره زعفران

ادویه اصل را با این ترفندها به راحتی تشخیص دهید

برچسب ها: ادویه، پودر چیلی، اورگانو، مکزیکی، پاپریکا تعداد بازديد: 517 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • خیلی جالب بود . ولی بنظر مباد خشک کردن فلفل دلمه ای زمان ببرد ..چون امروزه در هر فصلی در بازار تره بار تازه آن دیده می شود .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز