Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:45

8
شهریور
درمان بیماری آرتروز با یک رژیم غذایی ساده

درمان بیماری آرتروز با یک رژیم غذایی ساده

اگر به بیماری آرتروز مبتلا هستید، با داشتن یک رژیم غذایی مناسب می توانید این بیماری را متوقف کنید.

به گزارش سایت طلا آرتروز بیماری شایع در سراسر جهان است که در صورت بروز می‌تواند به مفاصل انسان آسیب برساند، علائم آرتروز اغلب به آرامی رشد می‌کنند و در طول زمان بدتر می‌شوند. اما جالب است بدانید که با داشتن یک رژیم غذایی مناسب و کنترل شده می‌توانید آرتروز را درمان و کنترل کنید.

آرتروز به طور طبیعی درمان می‌شود به شرط اینکه شما بتوانید رژیم غذایی خود را تغییر دهید. حداقل ۲۰۰ نوع مختلف آرتروز وجود دارد، اما شایع‌ترین انواع آن آرتروز روماتوئید (ورم مفاصل) است. التهاب مفاصل حتی می‌تواند نشانه حساسیت غذایی باشد، مشخص کردن علت این بیماری دشوار است، اما شایع‌ترین عامل آن لبنیات، غلات تصفیه شده، برخی گوشت‌ها مانند گوشت گاو و گوشت خوک، تخم مرغ و برخی میوه‌ها می‌توانند باعث ایجاد آرتروز شوند.

شواهد نشان می‌دهد که ما می‌توانیم آرتروز را با رژیم غذایی مناسب درمان کنیم. رژیم غذایی غنی از غذا‌های گیاهی به شما کمک می‌کند، همچنین مصرف زیاد ماهی روغنی نیز مهم است.

بیشتربخوانید:

کنترل آرتریت با کمك تغذیه

 

آیا گوجه فرنگی و آب پرتقال برای آرتروز مضر است؟

آب پرتقال می‌تواند مفاصل شما را دچار درد کند و اگر گوجه فرنگی‌هایی که قصد دارید بخورید سرشار از پورین باشند، می‌توانند برای آرتروز مضر باشند.

پورین چیست و چرا باعث درد مفاصل می‌شود؟

به طورکلی بسیاری از مبتلایان به آرتریت رژیم غذایی غنی از پورین دارند. پورین‌ها به طور طبیعی در بدن و همه غذا‌ها یافت می‌شوند، اما برخی از غذا‌ها از نظر پورین غنی‌تر از بقیه هستند. پورین یک ماده طبیعی است که در تمام سلول‌های ما یافت می‌شود و هنگامی که یک سلول می‌میرد، پورین موجود در یک سلول تجزیه شده و تبدیل به اسید اوریک می‌شود.

اسید اوریک معمولاً مشکلی ایجاد نمی‌کند، در واقع یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از عروق خونی کمک می‌کند، تنها زمانی مشکل ایجاد می‌کند که به مقدار زیاد وجود داشته باشد.

اسید اوریک بیش از حد می‌تواند منجر به تشکیل بلور‌های اسید اوریک شود که می‌تواند در مفاصل و تاندون‌ها رسوب کند. برخی اوقات این اسید‌ها می‌توانند باعث نقرس شوند. امروزه نیز به طور گسترده‌ای شناخته شده است که می‌تواند منجر به آرتریت شوند و در نهایت منجر به نتیجه درد مفاصل، ماهیچه‌ها و تاندون‌ها شود.

چه میوه‌هایی پورین دارند؟

تنها گوشت است که دارای پورین نیست. بسیاری از میوه‌ها سرشار از پورین هستند و پزشکان زیادی این موضوع را به بیماران خود اطلاع نمی‌دهند و معمولا پزشکان به بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می‌کنند که میزان مصرف میوه خود را افزایش دهند، که این موضوع می‌تواند برای آنان مشکل ایجاد کند.

خانواده مرکبات و آرتروز

همه مرکبات سرشار از پورین هستند. مرکبات شامل لیمو، نارنگی، پرتقال، گریپ فروت و پرتقال خونی بیشترین پورین را دارند، با این وجود میوه‌هایی هستند که ما به طور معمول بیشتر به شکل آبمیوه مصرف می‌کنیم.

مرکبات همچنین دارای سطح بالایی از پکتین هستند که می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهند. تقریباً به همه مبتلایان به آرتروز توصیه می‌شود نوشیدن آب پرتقال را متوقف کنند؛ بنابراین اگر از آرتروز رنج می‌برید، باید مصرف مرکبات خود را متوقف کنید.

 بیشتربخوانید:

مرهم تغذیه بر درد پنهان آرتریت

 

 

 

سیب و آرتروز

سیب‌های تازه به اندازه سیب‌های ذخیره شده دارای پورین نیستند. سیب‌هایی که در سوپرمارکت‌ها و محیط‌های خنک نگهداری می‌شوند، اکسیژن موجودشان کاهش پیدا می‌کند و باعث می‌شود تا پورین‌های بیشتری در داخل میوه ایجاد شود.

سیب‌های تازه که از درخت به صورت مستقیم چیده می‌شوند غنی‌تر از سیب‌های انباری هستند، بنابراین اگر می‌توانید سیب‌های تازه و درختی تغذیه کنید. آب سیب که اغلب از سیب‌های کهنه تهیه مس شود، سطح پورین‌ها را حتی بیشتر افزایش می‌دهد.

آرتروز و غذا‌ها

اگر به آرتروز مبتلا هستید این مواد غذایی را مصرف کنید:

_ غلات سبوس دار

_ میوه‌های سرشار از آنتی اکسیدان‌ها

_ مصرف مکمل ویتامین E

_ آجیل به ویژه گردو

_ ماهی ساردین، ماهی قزل آلا، ماهی کاد و ماهی هالیبوت

و غذا‌های زیر را مصرف نکنید:

_ روغن چرب

_گوشت قرمز مانند گوشت گاو و گوشت خوک

_ میوه‌ها و سبزیجات اسیدی

آناناس

آناناس میوه‌ای بسیار اسیدی است و می‌تواند حساسیت ایجاد کند. این میوه سرشار از پورین است که می‌تواند در درمان آرتروز مشکل ایجاد کند. همچنین سرشار از آنزیم بروملین هستند که به طور علمی ثابت شده است که به بیماران مبتلا به آرتروز کمک می‌کند. برای بهره مندی از بروملین، باید مقدار زیادی آناناس بخورید، اما مصرف مکمل انتخاب بهتری است.

علاوه بر این آناناس سرشار از ویتامین C است، اما ویتامین دیگری ندارد، بنابراین بهتر است از خوردن آن اجتناب شود، زیرا محتوای اسیدی این میوه می‌تواند مشکلات زیادی از جمله مشکلات لثه ایجاد کند.

کیوی

کیوی از غذا‌های محبوب در رژیم غذایی است. این میوه سرشار از ویتامین C است و اغلب توسط پزشکان برای جلوگیری یا کنترل آرتریت توصیه می‌شود. پس چگونه مشکل ایجاد می‌کند؟ کیوی سرشار از ویتامین C است، اما حاوی قند است. میزان قند میوه کیوی حدود ۱۰ درصد است که بسیار زیاد است؛ بنابراین هم قند و هم اسید اضافی می‌تواند باعث شعله ور شدن شایع‌ترین انواع آرتروز شود.

کیوی نیز سرشار از پورین است. آن‌ها برای رسیدن به سوپر مارکت محلی شما به مسافت‌های طولانی منتقل می‌شوند. در طول حمل و نقل شروع به تجزیه می‌کنند و این باعث افزایش مقدار پورین در میوه می‌شود.

بیشتربخوانید:

نقش تغذیه در التهاب مفصل (آرتریت)

 

 

انگور سفید

اگر انگور دوست دارید، از خوردن انگور سفید اجتناب و انگور قرمز و سیاه را جایگزین آن کنید. انگور سفید به طرز باور نکردنی سرشار از قند و همچنین بسیار اسیدی است. انگور سیاه و قرمز یک جایگزین عالی است، زیرا سرشار از پتاسیم و همچنین بیوفلاونوئید‌های زیادی است. بیوفلاونوئید‌ها آنتی اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند سطح آنتی اکسیدان‌ها را در بدن کاهش دهند و این به مبارزه با بیماری‌های ضد التهابی کمک می‌کند.

برچسب ها: رژیم غذایی، دردهای مفصلی، آتروز تعداد بازديد: 348 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز