تحریریه زندگی آنلاین : به گزارش خبرگزاری مهر، سیده زهرا شریعت پناهی؛ عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به افرادی که دوران نقاهت بیماری کرونا را طی میکنند، توصیه کرد: مصرف دمنوشها، میوه و سبزیها به دلیل دارا بودن املاح و ویتامینها انتخاب خوبی برای کاهش التهاب در ایام نقاهت کرونا هستند و حالت نشاطآور و توانزایی در این افراد را به دنبال دارد.
بیماران کرونایی در ایام نقاهت بیماری دچار مشکلاتی نظیر کاهش وزن، از بین رفتن بافت عضلانی، کاهش اشتها، مشکلات تنفسی، خستگی، اختلالات بویایی و چشایی میشوند که باید با مصرف غذاهای پرکالری و پروتئین جبران شود.
غذاهایی که از پروتئین بیشتری اعم از گیاهی یا حیوانی نظیر سوپها، گوشتها و لبنیات برخوردار هستند، میتوانند کاهش وزن و عضله در دوران نقاهت کرونا را بهبود بخشند.
بیشتربخوانید:
تغذیه دوران نقاهت بیماری کرونا
مصرف دمنوشها انتخاب خوبی برای کاهش التهاب در بین بیماران مبتلا به کرونا هستند زیرا با کاهش التهاب، حالت نشاطآوری و توانزایی در فرد ایجاد میکند. مصرف میوه و سبزی نیز به دلیل افزایش دریافت ویتامینها و املاح باید در این دوران بیشتر مصرف شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به وجود کماشتهایی، مشکلات تنفسی و خستگی زودرس در ایام نقاهت بیماران کرونایی گفت: این افراد باید تعداد وعدههای غذایی خود را افزایش داده و حجم آن هر وعده را کاهش دهند. باید هر دو ساعت غذاهای با حجم کم، ولی پرکالری و پر پروتئین، مصرف کنند. بیماران بیاشتها در دوران نقاهت بیماری کرونا باید غذاهایی نظیر شیر و عسل، میوههای طبیعی، عصاره گوشت و سوپهای میکس شده که نیازی به جویدن ندارند و به صورت مایع هستند را مصرف کنند.
بیمارانی که با اختلال چشایی مواجه هستند، باید در پخت غذاها، از آبلیمو و ادویههای طعمدار استفاده کنند تا تمایل بیشتری به خوردن غذا پیدا کنند. برای تمامی افرادی که دوران نقاهت بیماری کرونا را سپری میکنند دریافت انرژی، پروتئین و مایعات کافی ضرورت دارد.
بیشتربخوانید: