تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
كارشناسان تغذیه میگویند: «رژیم غذایی حاوی چربی زیاد در دوران بلوغ با افزایش خطر بروز سرطان سینه در سنین بالاتر رابطه مستقیم دارد».
محققان میگویند: «دوره بلوغ زمانی بسیار حساس و مهم است، چون چارچوب اصلی برای رشد غدد سینه ایجاد میشود. آنچه از آزمایشات روی حیوانات آزمایشگاهی بر میآید این است كه مصرف زیاد غذای پرچرب در این دوران سبب ایجاد التهاب در غدد سینه میشود كه حاصل آن افزایش خطر سرطان سینه است».
از آنجا كه این تغییرات التهابی در ابتدا در هنگام دوره حیاتی بلوغ ایجاد میشوند كه زمان شدت رشد و تقسیم سلولی است، لذا میتوانند تاثیر بلندمدت در سالهای آتی زندگی داشته باشند.