Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 09:26

14
شهریور
روغن بابا آدم را بشناسید

روغن بابا آدم را بشناسید

برای سال‌ها از روغن بابا آدم (Arctium lappa) در طب سنتی استفاده می‌شده است. آزمایش‌های اخیر بر روی عصاره این گیاه نشان می‌دهد که در این روغن می‌توان ترکیبات شیمیایی فعال با ارزشی مانند اینولین، پروپیونیک اسید، لوریک اسید و آرکتیک اسید یافت کرد.

تحریریه زندگی آنلاین : بابا آدم یکی از مهم‌ترین گیاهان دارویی است که با نام‌های مختلفی مانند فیل‌گوش، باردان و آراقیطون نیز شناخته می‌شود. در این مقاله به بررسی خواص این گیاه می‌پردازیم.

 

خواص روغن بابا آدم

برای سال‌ها از روغن بابا آدم (Arctium lappa) در طب سنتی استفاده می‌شده است. آزمایش‌های اخیر بر روی عصاره این گیاه نشان می‌دهد که در این روغن می‌توان ترکیبات شیمیایی فعال با ارزشی مانند اینولین، پروپیونیک اسید، لوریک اسید و آرکتیک اسید یافت کرد. این موضوع باعث شده تا استفاده از عصاره این گیاه در ساخت انواع داروها رایج شود. علاوه بر این، تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۰ توسط گروهی از دانشمندان دانشگاه پزشکی اوساکا ژاپن انجام شده، حاکی از این است که ریشه این گیاه دارای کلروژنیک اسید، ژرماکرانولید، بتا- ئودسمول، پلی استیلن‌ها و تاراکساسترول می‌باشد.

 بیشتربخوانید:

11 خاصیت باور نکردنی روغن درخت چای

 

 تقویت سلامت مو با روغن بابا آدم

استفاده از روغن بابا آدم برای شستن موها باعث می‌شود تا تقویت آنها تضمین شود چرا که ترکیبات شیمیایی موجود در این روغن قادر هستند به رشد و استحکام ریشه موها کمک کنند. دکتر استیون برندج بر این باور است که کلروژنیک اسید این توانایی را دارد که رشد موها را به صورت چشمگیری افزایش بدهد و به همین دلیل است که توصیه می‌کند برای مبارزه با کچلی، از این روغن استفاده شود. همچنین جالب است که پزشکان چینی بیش از ۲ هزار سال پیش از این خاصیت روغن بابا آدم آگاه بودند و از آن برای درمان شوره سر استفاده می‌کردند.

 

 کاهش التهاب

یکی دیگر از خواص با ارزشی که به این روغن نسبت می‌دهند، کاهش التهاب است. دانشمندان باور دارند که التهاب ریشه اصلی ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن می‌باشد. از جمله مهم‌ترین بیماری‌های التهابی می‌توان به آرتریت اشاره کرد که این روزها در حال رایج شدن می‌باشد. هنوز برای آرتریت درمان قطعی پیدا نشده است ولی شما می‌توانید با استفاده از خواص ضد التهابی موجود در این روغن، بیماری خود را مدیریت کرده و برای سال‌ها بدون هیچ مشکلی به زندگی معمولی خود ادامه دهید.

 بیشتربخوانید:

فواید روغن کرچک برای پوست صورت

 

 

 

 جلوگیری از سرطان

سرطان یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های دنیا است که تابه‌حال جان بیش از ۵۰ میلیون نفر را گرفته است. متأسفانه هر ساله به تعداد مبتلایان این بیماری افزوده می‌شود. دانشمندان بی‌وقفه بر روی درمان سرطان تحقیق می‌کنند. در سال ۲۰۰۵ گروهی از دانشمندان سوئدی در طی تحقیقات خود دریافتند که سلول‌های سرطانی وقتی در معرض برخی از ترکیبات شیمیایی مانند ژرماکرانولید و استرول‌ها قرار می‌گیرند، ضعیف شده و دیگر نمی‌توانند تقسیم شوند. این دو ترکیب به مقدار بالایی در روغن بابا آدم یافت می‌شود و به همین دلیل است که استفاده از آن می‌تواند یک راه عالی برای درمان و پیشگیری از سرطان باشد.

 

 بهبود سلامت پوست

سلامت پوست همیشه یکی از اولویت‌های بشریت بوده چرا که هم بخش زیادی از زیبایی شما به این موضــوع بستگی دارد و هم می‌تــــواند

 به شما در جلوگیری از بسیاری بیماری‌ها کمک کند.

 پوست اولین سد دفاعی بدن است و به همین دلیل هر چه از سلامت بالاتری برخوردار باشد، شانس ابتلای شما به بیماری‌ها کاهش پیدا می‌کند. از جمله مهـــــم‌ترین عواملی که می‌تــوانند به

 پوست آسیب برسانند، نور خورشید و رادیکال‌های آزاد هستند.

روغن بابا آدم در هر دو مورد می‌تواند به شما کمک کند. خواص ضد التهابی آن آسیب نور خورشید را کاهش می‌دهد و آنتی اکسیدان‌هایش، فعالیت رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند.

 بیشتربخوانید:

با این روغن گیاهی پوستی زیبا و بدون لک داشته باشید!

 

 

 درمان مشکلات تنفسی

استفاده از این روغن در درمان بیماری‌های تنفسی نیز مؤثر است. خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده بابا آدم قادر هستند با عفونت‌های دستگاه تنفسی مبارزه کرده و آنها را درمان کنند. اگر شما از بیماری‌هایی مانند گلودرد، برونشیت و فشار سینوسی رنج می‌برید، می‌توانید مصرف این روغن را در دستور کار خود قرار دهید.

برچسب ها: طب سنتی، روغن گیاهی تعداد بازديد: 304 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز