دکتر آزاده نجارزاده، با اشاره به نقش تغذیه در تأمین سلامت افراد جامعه، اظهار کرد: اصول تغذیه از نظر فصلی متفاوت نیست، ولی به دلیل تغییرات بدنی حتماً خورن انواع غذاها در فصول مختلف توصیه میشود. وی افزود: در فصل سرما چون حرارت انسان از سطح بیرونی به داخل بدن متمایل میشود، افراد باید نسبت به مصرف مواد غذایی انرژیزا بیشتر اقدام کنند. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه با بیان اینکه اهمیت مصرف مواد مغزی در فصل سرما بیشتر است، گفت: نوشیدن یک لیوان آب گرم به همراه یک قاشق چای خوری عسل از جمله مواد غذایی مفید برای مصرف هر روز صبح در فصل زمستان است.
دکتر نجارزاده مصرف مواد غذایی پخته در هوای سرد را ضروری دانست و بیان کرد: مصرف میوههایی نظیر خرما و مویز از دیگر توصیههای پزشکی برای تغذیه در فصل سرما است. وی با بیان اینکه خشک شدن پوست یکی از جدیترین دغدغه افراد در فصل زمستان است، تأکید کرد: افراد میتوانند با جایگزین کردن مصرف انواع دمنوش شناخته و تایید شده توسط متخصصین به جای چای و قهوه از خشک شدن پوست خود جلوگیری کنند. این متخصص تغذیه در پایان با اشاره به ضرورت توجه به نوع و زمان مصرف غذا برای حفظ سلامتی، خاطرنشان کرد: افراد نباید مصرف شام را به ساعات پایانی شب موکول کنند و پیشنهاد میشود که صرف شام هر روز قبل از ساعت ۷ شب انجام شود.