Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:46

7
اردیبهشت
ماجرای فروش اینترنتی گوشت دولتی به کجا رسید؟

ماجرای فروش اینترنتی گوشت دولتی به کجا رسید؟

سایت‌های اینترنتی عرضه‌کننده گوشت قرمز که از اواخر سال گذشته به تنظیم بازار این محصول ورود کردند با قطع شدن ارز دولتی واردات گوشت قرمز و تبدیل شدن آن به ارز نیمایی می‌گویند.

سایت‌های اینترنتی عرضه‌کننده گوشت قرمز که از اواخر سال گذشته به تنظیم بازار این محصول ورود کردند با قطع شدن ارز دولتی واردات گوشت قرمز و تبدیل شدن آن به ارز نیمایی می‌گویند که مانند قصابی‌ها با بالا رفتن قیمت، مشتری‌شان قدری کمتر از گذشته شده است.

از اواخر سال گذشته که قیمت گوشت قرمز افزایش یافت و دولت تصمیم گرفت تا از طریق واردات و با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی این محصول پروتئینی را به صورت یارانه‌ای برای مردم تأمین و توزیع کند، برخی سایت‌های اینترنتی که در این زمینه کار می‌کردند عرضه اینترنتی گوشت قرمز را در کنار دیگر محصولات پروتئینی به صورت تنظیم بازاری آغاز کردند و روزانه حدود ۵۰۰۰ تن ظرفیت توزیع در استان تهران داشتند که به گفته خودشان می‌توانستند در صورت حمایت دولت کارشان را به عنوان یک استارت‌آپ اینترنتی توسعه دهند اما پس از تعطیلات نوروزی اعلام شد که ارز دولتی برای واردات گوشت قرمز حذف شده و جای خود را به ارز نیمایی داده است.

این مسئله سبب شد تا قیمت گوشت قرمز که با ارز نیمایی وارد می‌شود تقریباً با نرخ بازار آزاد برابری کند و اساساً فلسفه تنظیم بازار آن زیر سوال برود. حال این سوال به وجود می‌آید که برخی از این سایت‌های اینترنتی فروش گوشت که اساساً با فلسفه تنظیم بازار گوشت قرمز و حذف شدن صف‌های طولانی مردم برای تأمین گوشت راه افتادند و آغاز به کار کردند، امروز چه می‌کنند؟

 هنوز عرضه اینترنتی گوشت دولتی ادامه دارد!

در این رابطه عمل فیاضی - مدیر فروش یکی از سایت‌های اینترنتی فروش گوشت - گفت: سامانه اینترنتی ما از بهمن ماه ۱۳۹۷ آغاز به کار کرد و از ۲۸ اسفند ماه عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری با نرخ ارز دولتی را آغاز کرد. هم‌اکنون نیز گوشت قرمز را با ارز نیمایی هم عرضه می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که برخی مسئولان اعلام کردند که عرضه اینترنتی گوشت قرمز نیمایی تخلف است، گفت: از این مسئله اطلاعی نداریم چرا که شرکت پشتیبانی امور دام و دیگر دستگاه‌های متولی این محصول را برای ما تأمین می‌کنند و ما آن را عرضه می‌کنیم و توزیع ما تغییر چندانی نسبت به گذشته نداشته که البته با افزایش قیمت گوشت قرمز، مسلماً قدری قدرت خرید مردم کمتر می‌شود و هم اکنون با کاهش مواجه شده است.

همچنین گودرزی - مدیر یکی دیگر از سایت‌های فروش اینترنتی گوشت - اینگونه توضیح داد که قیمت گوشت قرمز نسبت به قبل از عید ارزان‌تر شده و هم اکنون یک کیلوگرم گوشت گرم گوسفندی قطعه‌بندی شده (ران) ۱۰۸ هزار تومان فروخته می‌شود در حالیکه برخی از سایت‌ها گوشت استرالیایی را ۹۹ هزار تومان می‌فروشند که آن هم ۹۰۰ گرم است.

وی افزود: قطعاً با افزایش قیمت گوشت قرمز و حذف شدن ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی قدرت خرید مردم پایین آمده و فروش کمتر شده است اما همه دلیل آن حذف شدن ارز دولتی نیست چرا که همه کسب و کارها با مشکل مواجه شده‌اند.

گودرزی گفت: در کنار گوشت قرمز، گوشت مرغ تنظیم بازاری که مسئولان به صورت دستوری نرخ ۱۱ هزار تومان برای هر کیلوگرم آن مشخص کرده‌اند را نیز عرضه می‌کنیم که کشتار روز است.

محمد فوزی - مدیر یکی دیگر از این سایت‌های اینترنتی - نیز گفت: در حال حاضر تغییر چندانی در عرضه اینترنتی گوشت برای ما به وجود نیامده چرا که ما تنها، عرضه‌کننده آن هستیم و شرکت‌های تولیدکننده و بسته‌بندی کننده این محصولات پروتئینی هستند که با این مسائل درگیرند. بنابراین ما مشکلی از این نظر نداریم اما مسلماً وقتی قیمت یک محصول افزایش پیدا می‌کند تقاضا برای آن نیز با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، کمتر می‌شود و امیدواریم با تنظیم بازار گوشت قرمز وضعیت به گونه‌ای شود که مردم بتوانند به این نیاز مهم و اساسی خود دسترسی بهتری داشته باشند.

 

برچسب ها: گوشت، گوشت دولتی، فروش گوشت اینترنتی، تنظیم بازار گوشت قرمز، سایت‌های اینترنتی فروش گوشت تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز