Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:02

30
آذر
برای پارو کردن برف وسوسه نشوید!

برای پارو کردن برف وسوسه نشوید!

با فرارسیدن فصل زمستان و بارش برف در مناطق سردسیر، بسیاری از افراد ناگزیر به پارو کردن برف در پشت‌بام و مسیرهای تردد خود هستند. این عمل به‌ظاهر ساده می‌تواند خطراتی جدی برای سلامت قلب انسان در پی داشته

تحریریه زندگی آنلاین : با فرارسیدن فصل زمستان و بارش برف در مناطق سردسیر، بسیاری از افراد ناگزیر به پارو کردن برف در پشت‌بام و مسیرهای تردد خود هستند. این عمل به‌ظاهر ساده می‌تواند خطراتی جدی برای سلامت قلب انسان در پی داشته باشد.مطالعات محققان نشان می‌دهد پارو کردن برف یک فعالیت فیزیکی سخت است که خطراتی را برای افراد مبتلابه بیماری قلبی ایجاد می‌کند.دکتر دونالد فورد، رئیس بخش پزشکی خانواده در کلینیک کلیولند، در اوهایو، در رابطه با موضوع فوق می‌گوید: ما باید به پارو کردن برف به‌عنوان یک فعالیت بسیار سنگین مانند یک ورزش جدی فکر کنیم. بنابراین توصیه می‌شود افرادی که بیماری‌های عروقی دارند یا افرادی که درخطر ابتلا به بیماری‌های هستند، قبل از انجام این کار با پزشک خود مشورت کنند.دکتر فورد در ادامه توضیحاتش افزود: گروه افراد پرخطر برای پارو کردن برف، شامل افرادی با عوامل تهدیدکننده مانند فشارخون بالا، کلسترول بالا و دیابت می‌شوند. پزشک می‌تواند شمارا راهنمایی کند که فعالیت‌هایی مانند برف پارو کردن و بیل زدن برای شما بی‌خطر است یا خیر، و اگر خطری وجود دارد، درصد آن چقدر است.

بیشتربخوانید:

ارتباط نگران کننده سرما با سکته قلبی

 

 

اگر شما دارای شرایط بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت بوده و ناگزیر به پارو کردن برف هستید، حتماً باید توجه کنید که در بین انجام کار استراحت کرده و این عمل را در فواصل متعددی ادامه دهید.گفتنی است پارو کردن برف برای افراد سالم و عادی نیز یک فعالیت سنگین محسوب شده و به همین دلیل توصیه می‌شود پیش از شروع این عملیات، ابتدا کمی نرمش کرده و بدنتان را گرم‌کنید. بهتر است برای آماده‌سازی مناسب پیش از شروع عملیات پارو کردن برف، عضلات پشت، بازوها، شانه‌ها و پاها را با نرمش‌های کششی آماده فعالیت کنید.پیشنهاد می‌شود پس از ورزش‌های کششی، یک تمرین ورزش هوازی مختصر برای بهبود جریان یافتن خون انجام دهید. بهترین ورزش‌های هوازی برای این منظور عبارت‌اند از راه رفتن در جا، بالا و پایین پریدن، یا حتی چند دقیقه دویدن روی تردمیل. به یاد داشته باشید در هنگام راه رفتن روی برف، فشار بدنتان را روی پنجه پا متمرکز کنید نه پاشنه پا و بدن خود را در حالت عمودی نگه‌داشته و به‌هیچ‌عنوان خود را به سمت جلو متمایل نکنید.وی خاطرنشان کرد: استفاده از یک بیل که دسته بلندتر و خمیده‌ای دارد به پیشگیری از کمردرد کمک می‌کند. درنهایت توصیه می‌شود بهتر است برف را به سمت جلوی خود انداخته و سعی نکنید آن را پشت سر یا طرفین خود پرتاب کنید، زیرا در این حالت‌ها است که افراد واقعاً دچار آسیب‌های کمر، شانه‌ها و غیره می‌شوند.

 بیشتربخوانید:

 

برچسب ها: ورزش، زمستان، دیابت، کلسترول بالا، بیماری قلبی، حمله قلبی، فشارخون، سکته، برف، سرما تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز