Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 12:40

1
مرداد
تاثیر غلظت خون بر خطر مرگ ناشی از کووید 19

تاثیر غلظت خون بر خطر مرگ ناشی از کووید 19

به گفته محققان غلظت خون می تواند خطر مرگ را در بیماران مبتلا به کووید 19 تا حدود زیادی افزایش دهد

محققان دریافتند بیماران بستری شده با کووید ۱۹ که ویسکوزیته خون بالاتری دارند در معرض خطر بیشتر مرگ ناشی از عوارض مرتبط با کووید هستند.


این مطالعه اهمیت بررسی ویسکوزیته خون در بیماران کووید ۱۹ را در مراحل اولیه بستری شدن در بیمارستان نشان می‌دهد، که به راحتی از طریق کارهای معمول آزمایشگاهی به دست می‌آید.

نتایج می‌تواند به تعیین بهترین دوره درمانی برای بیماران در معرض خطر و به بهبود عوارض کمک کند.

مدتی است مشخص شده است که کووید ۱۹ خطر لخته شدن خون را، به ویژه در بین افرادی که خون غلیظ‌تری دارند، افزایش می‌دهد.

 بیشتربخوانید:

خوشمزه‌هایی که غلظت خون‌تان را از بین می‌برد

 



به گفته محققان، این اولین مطالعه در مقیاس بزرگ بود که سعی در استفاده از ویسکوزیته خون برای پیش بینی خطر مرگ در بین بیماران کرونایی داشت.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۵۶۰۰ بیمار بستری شده کرونایی را بین فوریه ۲۰۲۰ و نوامبر ۲۰۲۱ تجزیه و تحلیل کردند.

محققان دریافتند که بیماران بستری در بیمارستان با ویسکوزیته خون بالاتر در شریان‌هایشان ۶۰ درصد مرگ و میر بیشتری داشتند، در حالی که خون غلیظ‌تر در کوچک‌ترین رگ‌ها خطر مرگ را تا ۳۲ درصد افزایش می‌دهد.

محققان در حال حاضر در حال بررسی اثرات هپارین درمانی برای کاهش خطر عوارض در طول عفونت‌های حاد کووید ۱۹ هستیم که ممکن است برای افرادی که ویسکوزیته خون بالایی دارند مفید باشد.

 بیشتربخوانید:

بهترین رژیم غذایی برای مبارزه با کم خونی

این مواد غذایی باعث کم خونی می شود

تاثیر مواد غذایی بر PH بدن

 

 

برچسب ها: غلظت خون، ویروس کرونا، کووید ۱۹، سویه جدید کرونا، سویه اومیکرون، موج هفتم کرونا تعداد بازديد: 108 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز