Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:56

14
فروردین
درمان هموروئید با لیزر

درمان هموروئید با لیزر

هموروئید یک نوع واریس وریدی است که در ناحیه رکتوم (راست روده) ایجاد می‌شود. ممکن است این توده‌های هموروئیدی به بیرون مقعد هدایت شوند و گاهی نیز بر اثر پاره شدن وریدی خون در زیر مخاط و در داخل توده‌های

دکتر مهرداد رضایی - متخصص جراحی عمومی

 

تحریریه زندگی آنلاین : هموروئید یک نوع واریس وریدی است که در ناحیه رکتوم (راست روده) ایجاد می‌شود. ممکن است این توده‌های هموروئیدی به بیرون مقعد هدایت شوند و گاهی نیز بر اثر پاره شدن وریدی خون در زیر مخاط و در داخل توده‌های هموروئیدی تجمع کرده که بسیار دردناک است و معمولاً در بیرون از مقعد ظاهر می‌شوند که برای رهائی از درد باید تخلیه و محل آن با لیزر سوزانده شود. در اثر وارد شدن فشار زیاد در هنگام دفع این تجمع وریدی پرخون شده و متورم می‌گردد و در صورت تکرار فشار و یبوست سطح آن زخم شده و باعث خونریزی می‌گردد. اغلب این خونریزی در انتهای دفع دیده می‌شود.

 بیشتربخوانید:

خواص دارویی تره از درمان بواسیر تا نفخ و قوای جنسی

 

 

 

علائم هموروئید:

خونریزی مقعد بیرون‌زدگی توده‌ای و یا توده هائی از مقعد و درد. بیرون‌زدگی ممکن است از دور تا دور مقعد باشد که در این موارد تنها راه درمان با لیزر است و مقعد همانند یک گل می‌شود که سوراخ در وسط و بیرون‌زدگی‌ها مثل گل برگهای یک گل می‌مانند.

عوامل ایجادکننده هموروئید:

اغلب یبوست است ولی اسهال مزمن و یبوست و اسهال متناوب و زور زدن در هنگام اجابت مزاج و سن بالا و حاملگی و عوامل ارثی و ورزش‌های سنگین مثل وزنه‌برداری بدون آمادگی جسمانی قبلی و رژیم‌های غذائی نامناسب و مدفوع سفت و چوبی و بالا رفتن سن و شل شدن مخاط و اسفنکتر مقعد.

 

روش‌های درمان هموروئید:

هموروئید با روش‌های مختلفی درمان می‌شود که مبحث درمان هموروئید خود یک کتاب است.

1- روش جراحی که در مواردی برای درمان هموروئید بکار می‌رود حتماً باید در بیمارستان و تحت بیهوشی عمومی و یا اسپاینال صورت گیرد و در موارد پیشرفته بکار می‌رود و مراقبت بعد از عمل طولانی مدت دارد.

2- روش درمان با حلقه لاستیکی یا رابربند که این روش برای مواردی بسیار مؤثر است. ولی برای مواردی که توده‌های هموروئیدی داخلی باشد زیرا در داخل مقعد اعصاب حسی کمتری نسبت به خارج مقعد دارد و اگر در هموروئیدهای خارجی بکار رود ممکن است توأم با درد شدید باشد.

3- درمان با روش داپلر: که با دستگاه مخصوص ابتدا شریان یافت می‌شود سپس این شریان بسته می‌شود و در مرحله بعد ورید بسته می‌شود. این روش در عمل کار ساده‌ای نیست و پیدا کردن شریان و بستن آن به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و نهایتاً همان روش رابر بند (حلقه لاستیکی) می‌شود این روش هم برای توده‌های بیرونی کارآیی ندارد.

 بیشتربخوانید:

هموروئید‌ بواسیر د‌ر بارد‌اری

 

 

 

درمان با لیزر:

این روش امروزه بسیار متداول شده زیرا در مقایسه با سایر روش‌ها بسیار ساده‌تر کم‌هزینه‌تر و کم عارضه تر است و نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد (البته در مواردی که شخص بیمار بسیار حساس است و بیهوشی عمومی خواست بیمار است کار ساده‌تر می‌شود) دوران نقاهت بعد از عمل کوتاه‌تر است. روش درمان با لیزر با گاها با سایر روش‌های درمان توأم می‌کنند که خود اینجانب از بانیان این کار بوده‌ام مثل توأم کردن این روش با رابر بندینگ (حلقه لاستیکی) و فریزینگ که همان یخ‌زدگی است که ممکن است در مواردی نتیجه بهتری بدهد ولی اصل درمان همان لیزر است.

لازم است توضیح داده شود که در اغلب مراکز درمانی با لیزر از روش سوزاندن یعنی کوتریزاسیون استفاده می‌شود ولی بنده با دستگاه بسیار پیشرفته‌ای که در اختیار دارم از روش کواگولاسیون و بصورت زیر مخاطی هموروئید را درمان جراحی می‌کنم. این دستگاه با فیبر لیزر رادیال شیرینکیج کار می‌کند یعنی در زیر مخاط می‌رود و توده هموروئیدی عروقش را از بین می‌برد و در نتیجه توده هموروئیدی محو می‌گردد.

 بیشتربخوانید:

درمان های غذایی بواسیر در بچه ها

 

 

برچسب ها: رژیم غذایی، ورزش، یبوست، بواسیر، هموروئید، درمان هموروئید، لیزر درمانی، دکتر مهرداد رضایی، اسفنکتر مقعد تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز