Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:39

11
اسفند
کرونا و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی

کرونا و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی

یکی از معتبرترین مراجع در زمینه اطلاعات مربوط به کرونا، سازمان بهداشت جهانی است. چرا که تمامی کشور‌های درگیر با این ویروس، اطلاعات خود را با این سازمان به اشتراک می‌گذارند.

یکی از معتبرترین مراجع در زمینه اطلاعات مربوط به کرونا، سازمان بهداشت جهانی است. چرا که تمامی کشور‌های درگیر با این ویروس، اطلاعات خود را با این سازمان به اشتراک می‌گذارند. به این ترتیب توصیه‌های این سازمان بر مبنای تجربیات تمامی کشور‌ها در مبارزه با کروناست و از به‌روزترین اطلاعات در این زمینه بهره می‌برد.

این روز‌ها بازار شایعات و اطلاعات نادرست پیرامون کرونا حسابی داغ است. بهترین راه مقابله با این شایعات مراجعه به منابع معتبر است. یکی از معتبرترین مراجع در زمینه اطلاعات مربوط به این موضوع، سازمان بهداشت جهانی است. چرا که تمامی کشور‌های درگیر با این ویروس، اطلاعات خود را با این سازمان به اشتراک می‌گذارند. به این ترتیب توصیه‌های این سازمان بر مبنای تجربیات تمامی کشور‌ها در مبارزه با کروناست و از به‌روزترین اطلاعات در این زمینه بهره می‌برد.

برای کسب آخرین اطلاعات در این زمینه، به سایت این سازمان (who.int) مراجعه کردیم و اطلاعات جامعی درباره این ویروس و مواردی که باید بدانیم، برای شما آماده کرده‌ایم. توصیه ما مطالعه این صفحه توسط همه اعضای خانواده است. مهم‌ترین توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی را که روی آن‌ها تاکید فراوانی دارند در ادامه می‌توانید بخوانید.

دستان خود را مکرر بشویید

توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی درباره کرونا

به صورت مکرر و بادقت دستان خود را با مواد ضدعفونی‌کننده حاوی الکل تمیز کنید یا با آب و صابون بشویید. چرا؟

شستن متناوب دست‌ها با آب و صابون یا تمیز کردن آن‌ها با مواد ضدعفونی‌ کننده حاوی الکل، باعث می‌شود ویروس‌ها روی دست شما از بین بروند.

فاصله خود را با دیگران حفظ کنید

اگر کسی سرفه یا عطسه می‌کند، حداقل یک متر از او فاصله بگیرید. چرا؟

وقتی کسی عطسه یا سرفه می‌کند، ذرات بسیار کوچکی از آب دهان یا بینی او در اطراف پخش می‌شود. این ذرات آب دهان یا بینی می‌تواند به این ویروس آلوده باشد. وقتی شما نزدیک فرد باشید، این ذرات پخش شده، می‌تواند با نفس کشیدن، وارد بدن شما شوند و ویروس‌های موجود در بدن فرد از جمله اگر کرونا باشد، وارد بدن شما هم خواهد شد.

از دست زدن به دهان، بینی و چشم خودداری کنید

چرا؟ دست شما می‌تواند در تماس با سطوح مختلف، آلوده به کرونا شده باشد. وقتی شما به صورت خود دست می‌زنید، ویروس می‌تواند از طریق چشم، بینی یا دهان وارد بدن شما شود.

بهداشت تنفس را رعایت کنید

مطمئن شوید که خودتان و اطرافیان شما از موضوع بهداشت تنفس اطلاع کافی دارند و آن را رعایت می‌کنند. برای این منظور در زمان عطسه و سرفه حتما با فضای داخلی آرنج، جلوی دهان و بینی خود را بپوشانید یا از دستمال کاغذی برای این منظور استفاده کنید. بعد از استفاده از دستمال، آن را فوری داخل سطح زباله دردار بیندازید.

چرا؟ ذرات آب دهان و بینی ما زمان عطسه و سرفه می‌تواند در محیط اطراف پخش شود. با پوشاندن دهان و بینی شما از پخش شدن ویروس‌های احتمالی خود مانند ویروس سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا کرونا در محیط اطراف و ابتلای دیگران به آن، جلوگیری می‌کنید.

اگر تب، سرفه و مشکل تنفسی دارید

توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی درباره کرونا

اگر تب دارید، سرفه می‌کنید و مشکل تنفسی دارید، در صورت لزوم اول با اورژانس یا پزشک خانوادگی تماس تلفنی بگیرید سپس اگر لازم است به بیمارستان یا پزشک مراجعه کنید. برای مراجعه به پزشک، حتما دستورالعمل مراکز بهداشتی محل سکونت خود را در نظر بگیرید. (در ایران شما برای کسب اطلاعات در این زمینه می‌توانید با شماره ۴۰۳۰ یا ۱۹۱ تماس بگیرید.) تماس شما پیش از مراجعه به مراکز بهداشتی کمک می‌کند تا مراکز بهداشتی با آمادگی بهتری به شما خدمات ارائه دهند.

در زمان عطسه و سرفه، بینی و دهان خود را با قسمت داخلی آرنج خود یا دستمال کاغذی بپوشانید. دستمال استفاده شده را بلافاصله در سطل آشغال دردار بیندازید. بعد از عطسه و سرفه، دست‌های خود را با ژل ضدعفونی‌کننده تمیز کنید یا با آب و صابون بشویید. اگر از فرد بیماری مراقبت می‌کنید، دست‌هایتان را مکرر بشویید.

اگر احساس ناخوشی می‌کنید، در خانه بمانید

اگر کمی ناخوش هستید، حتی اگر سردرد یا آب ریزش بینی دارید، در خانه استراحت تا بهبود کامل حاصل کنید. چرا؟

زمانی که ناخوشی مختصری دارید، مراجعه نکردن شما به مراکز درمانی، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بتوانند با کارآمدی بیشتری کار خود را پیش ببرند. در عین حال مراجعه نکردن شما به این مراکز می‌تواند مانع از این شود که در معرض این ویروس (کووید ۱۹) و دیگر ویروس‌ها قرار بگیرید.

چه زمانی از ماسک استفاده کنیم؟

توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی درباره کرونا

افراد سالم تنها زمانی لازم است از ماسک استفاده کنند که از فرد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا مراقبت می‌کنند. اگر سرفه یا عطسه می‌کنید، ماسک استفاده کنید. پوشیدن ماسک تنها در صورتی که همراه با شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون یا استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده باشد، موثر است. از دیگران در برابر بیماری محافظت کنیم:

  • بعد از سرفه یا عطسه زمانی که از فرد بیماری مراقبت می‌کنید
  • قبل، هنگام و بعد از آماده کردن غذا
  • پیش از خوردن غذا
  • بعد استفاده از دست شویی
  • زمانی که به حیوانی دست زده‌اید

 

منبع : روزنامه خراسان

برچسب ها: کرونا ویروس، کرونا، علائم کرونا، راه های پیشگیری از کرونا، کرونا در ایران، کووید 19 تعداد بازديد: 506 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز