Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 14 آبان 1404 - 13:02

29
شهریور
واکنش تند حامد بهداد؛ چه خوب سر پیرپسر را بریدید!

واکنش تند حامد بهداد؛ چه خوب سر پیرپسر را بریدید!

حامد بهداد در واکنش به انتخاب نشدن فیلم پیر پسر برای نامزدی در اسکار واکنش تند و تیزی در صفحه شخصی اینستاگرام خود نشان داد.

حامد بهداد در واکنش به انتخاب «علت مرگ: نامعلوم» به عنوان نماینده ایران برای شرکت در اسکار ۲۰۲۶ از میان چهار فیلم «پیرپسر»، «زن‌وبچه»، «رها» و «زیبا صدایم کن»، خطاب به هیات‌انتخاب نوشت: «رفقا و همکاران من در هیات‌انتخاب فیلم برای اسکار چه خوب سر «پیرپسر» را بریدید! »

او با استفاده از تعبیر «جان سالم به در نبردن» «پیرپسر» در صفحه‌ی اینستاگرام خود چنین نوشت: «با طلب توفیق و احترام بسیار به گروه فیلم منتخب، برای معرفی به اسکار لازم می‌دانم گلایه‌ام را به هیات‌داوری عنوان کنم: رفقا و همکاران من در هیات‌انتخاب فیلم برای اسکار چه خوب سر «پیرپسر» را بریدید! و چه جانانه آن را کنار زدید. 

سه ساعت و ربع فیلم مهمی (پیر پسر) را، با خون دل، بی‌آن که حتی تن به یک پلان سانسور بدهد، از هفت‌خوان ارشاد و فجر و پخش و سینمادار و ۱۲ روز جنگ و موشک‌باران، عبور دادیم و به مردم رساندیم، اما امان که در شعبده دستان شما گم شد و جان سالم بدر نبرد. ممنون از یادگارتان. ح بهداد. »

2

تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز