ایران کوهستانی
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
مغز کرفس خرد کرده 1 پیمانه
فلفل دلمهای ریز خرد کرده 1 پیمانه
قارچ ورقهای خرد كرده یکدوم پیمانه
گوشت مرغ پخته شده 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری
سس مایونز یکدوم پیمانه
روش تهیه سالاد کرفس و مرغ
روغن و پیاز را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید، پیوسته آن را هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود.
آنگاه كرفس، فلفل دلمهای و قارچ را بیفزائید و روی حرارت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا مرغ، نمك، فلفل و آبلیمو را اضافه كنید.
اینك مواد فراهم كرده را از روی حرارت بردارید و سس مایونز را بیفزائید و مخلوط كنید سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین