اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
فیلۀ مرغ پخته و خرد کرده 400 گرم
هویج خلالی خرد کرده و نیم پز کرده 2 عدد متوسط
ساقه جوان کرفس 100 گرم
شیر نارگیل یک دوم پیمانه
پرک نارگیل یک پیمانه
بی بی اسفناج 100 گرم
روش تهیه سالاد گرم مرغ و نارگیل
در ظرف مناسبی فیلۀ مرغ، هویج، ساقه کرفس، شیر نارگیل، پرک نارگیل و بی بی اسفناج را مخلوط کنید.
اینک سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: