Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:06

10
اردیبهشت
سالاد ژامبون بوقلمون و كُرُتون

سالاد ژامبون بوقلمون و كُرُتون

كاهو و پيازچه‌ها را خرد كنيد. نان تست را به‌صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كنيد و در روغن داغ تفت دهيد و بگذاريد تا خنك شود. سركه، عسل و خردل را مخلوط كرده و فلفل بزنيد، روغن و شويد خرد كرده را نيز به مواد اضافه كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

كاهوي پيچ (درشت) ....................  1 عدد

پيازچه................ 2 عدد

نان تست............  2 برش

كره يا مارگارين................. 2 قاشق غذاخوري

سركة سيب.............. 3 قاشق غذاخوري

عسل................ 2 قاشق غذاخوري

خردل ...................1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل .................به مقدار لازم

روغن................... 2 قاشق غذاخوري

شويد تازه..................... يك دسته

ژامبون بوقلمون....................... 4 ورقه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد اسفناج و هویج؛ مهیج و خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

كاهو و پيازچه‌ها را خرد كنيد. نان تست را به‌صورت مكعب‌هاي كوچك خرد كنيد و در روغن داغ تفت دهيد و بگذاريد تا خنك شود. سركه، عسل و خردل را مخلوط كرده و فلفل بزنيد، روغن و شويد خرد كرده را نيز به مواد اضافه كنيد. كاهو و پيازچه را مخلوط كرده، سس و ژامبون خرد شده را روي آن ريخته و با نان تست تزيين كرده و سر سفره ببريد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیش‌غذای ناب

 

 

 

یادآوری

مي‌توان به جاي ژامبون بوقلمون از ژامبون مرغ نيز استفاده كرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: عسل، سالاد، سرکه سیب، گوشت بوقلمون، پیازچه، طرز تهیه سالاد، شوید، ژامبون، تزیین سالاد تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز