Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:37

3
فروردین
سالاد هويج، کلم و ژامبون

سالاد هويج، کلم و ژامبون

در ظرف بزرگي هويج،‌كلم، پيازچه و گشنيز را مخلوط كنيد. بقيه‌ي مواد به غير از ژامبون و دانه‌ي آفتاب‌گردان را مخلوط تا سس تهيه شود و در انتها ژامبون و سس را به بقيه‌ي مواد اضافه و مخلوط كنيد

مواد لازم

هويج رنده شده درشت.......................3 عدد

كلم‌برگ قرمز رنده شده درشت...................يك عدد

پيازچه با دم سبز.........................5 تا 6 عدد نازك برش داده

برگ گشنيز درست خرد شده............................يك‌چهارم پيمانه

آب‌ليمو تازه.................2 قاشق سوپخوري

سركه بالزاميكيك .......................تا 2 قاشق سوپخوري

شكر........................يك‌ قاشق چايخوري

روغن آفتابگردان..........................يك قاشق سوپخوري

سس تند فلفل.....................يك‌دوم قاشق چايخوري

روغن مايع....................يك‌سوم پيمانه

ژامبون گوشت خرد شده................ يك‌دوم پيمانه

دانه‌هاي آفتابگردان........................يك‌چهارم پيمانه

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

 

 

 

روش‌تهیه

در ظرف بزرگي هويج،‌كلم، پيازچه و گشنيز را مخلوط كنيد. بقيه‌ي مواد به غير از ژامبون و دانه‌ي آفتاب‌گردان را مخلوط تا سس تهيه شود و در انتها ژامبون و سس را به بقيه‌ي مواد اضافه و مخلوط كنيد و سالاد را در ظرف مورد نظر ريخته و با دانه‌هاي آفتاب‌گردان تزيين كنيد.

 بیشتربخوانید:

اسکالپ میگو

طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه

 

 

نكته:

مي‌توانيد به جاي دانه‌ي آفتاب‌گردان تست شده از دانه‌ي كنجد تست شده استفاده كنيد در اين صورت به جاي روغن آفتاب‌گردان از روغن كنجد استفاده كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد، سالاد ماکارونی، طرز تهیه سالاد هویج تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز