Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:00

29
شهریور
سالاد بلغور و فلفل‌كبابی

سالاد بلغور و فلفل‌كبابی

ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید حالا فلفل‌ها را روی شبكه مشبك فر قرار دهید و آن را كبابی كنید تا پوسته رویش سیاه شود سپس داخل كیسة‌ پلاستیكی قرار دهید و بگذارید سرد شود.

اعظم گلزار منش :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور گندم............... 200 گرم

فلفل دلمه‌ای زرد............. 2 عدد

لوبیا سبز خرد كرده 250 گرم

گوجه‌فرنگی............ 2  عدد

سیر له كرده.......... 1 حبه

جعفری خرد كرده .............4 قاشق سوپخوری

نمك دریا ............به میزان لازم

فلفل سیاه ...............به میزان لازم

آجیل خرد كرده.............. 75 گرم(بادام هندی، پسته،‌ مغز تخمه آفتابگردان)

 

بیشتربخوانید:

روش تهیه سالاد مصری

 

مواد لازم سس سالاد:

روغن زیتون............... 4 قاشق سوپخوری

سس خردل..............1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده...............2 حبه

سركة‌ بالزامیك................ 1 قاشق سوپخوری

سركة سفید............... 1 قاشق سوپخوری

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

 

 

 

روش تهیه

ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید حالا فلفل‌ها را روی شبكه مشبك فر قرار دهید و آن را كبابی كنید تا پوسته رویش سیاه شود سپس داخل كیسة‌ پلاستیكی قرار دهید و بگذارید سرد شود. اینك پوستة روی آن را جدا سازید و قسمت گوشتی آن را خرد كنید. حالا لوبیا سبز را در آب جوشان 20 دقیقه بپزید. سپس آن را زیر آب سرد بگیرید و بعد گوجه‌فرنگی‌ها را پس از فیله كردن خرد كنید. اكنون در ظرف مناسبی بلغور، فلفل دلمه‌ای، لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط كنید، سپس سالاد را بیفزائید، سالاد را در ظرف زیبائی بریزید، رویش را با آجیل خرد كرده بیارائید.

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه

 

 

 

خواص  بلغور

«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شده‌ای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شده‌اند، بلغور گندم منبع بهترین از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد، بلغور گندم، سالاد رژیمی، سالاد بلغور و فلفل‌كبابی، طرز تهیه سالاد بلغور و فلفل‌كبابی تعداد بازديد: 347 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز