اعظم گلزار منش :
مواد لازم برای 4-6 نفر
بلغور گندم............... 200 گرم
فلفل دلمهای زرد............. 2 عدد
لوبیا سبز خرد كرده 250 گرم
گوجهفرنگی............ 2 عدد
سیر له كرده.......... 1 حبه
جعفری خرد كرده .............4 قاشق سوپخوری
نمك دریا ............به میزان لازم
فلفل سیاه ...............به میزان لازم
آجیل خرد كرده.............. 75 گرم(بادام هندی، پسته، مغز تخمه آفتابگردان)
بیشتربخوانید:
روش تهیه سالاد مصری
مواد لازم سس سالاد:
روغن زیتون............... 4 قاشق سوپخوری
سس خردل..............1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده...............2 حبه
سركة بالزامیك................ 1 قاشق سوپخوری
سركة سفید............... 1 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
روش تهیه
ابتدا بلغور را به مدت 2 ساعت بخیسانید. آنگاه در صافی بریزید حالا فلفلها را روی شبكه مشبك فر قرار دهید و آن را كبابی كنید تا پوسته رویش سیاه شود سپس داخل كیسة پلاستیكی قرار دهید و بگذارید سرد شود. اینك پوستة روی آن را جدا سازید و قسمت گوشتی آن را خرد كنید. حالا لوبیا سبز را در آب جوشان 20 دقیقه بپزید. سپس آن را زیر آب سرد بگیرید و بعد گوجهفرنگیها را پس از فیله كردن خرد كنید. اكنون در ظرف مناسبی بلغور، فلفل دلمهای، لوبیا سبز، گوجهفرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط كنید، سپس سالاد را بیفزائید، سالاد را در ظرف زیبائی بریزید، رویش را با آجیل خرد كرده بیارائید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده
طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه
خواص بلغور
«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شدهای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدراتهایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شدهاند، بلغور گندم منبع بهترین از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر، آنتیاکسیدانها و ریزمغذیهاست.