Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:24

24
خرداد
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

در گزارش زیر طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید.

این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می‌توانید از دانه‌های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. حدود ۲ پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا نیاز دارید.

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد میگو و اسفناج ؛ مخصوص رژیم دارها

مواد لازم :

ذرت ................۳ عدد

گوجه گیلاسی ..............۴۰۰ گرم

کاهوی تازه ...............۲ دسته

لوبیا قرمز پخته ................۴۰۰ گرم

پیاز قرمز.............یک عدد کوچک

گشنیز خرد شده ...............نصف پیمانه

لیمو ترش ................یک عدد

عسل ..............یک قاشق چای خوری

روغن زیتون بکر .................یک سوم پیمانه

 

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه

 

طرز تهیه:


۱- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن‌ها استفاده کنید.

۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید.

۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.

۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.

۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید.

منبع: خراسان

برچسب ها: سالاد، سالاد ذرت، سالاد لوبیا قرمز تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز