امروز یک دستورالعمل الهام گرفته از آشپزی مصر که لوبیا را با تخم مرغ و طعمهایی غنی از ارده، سیر، لیمو و زیره ترکیب میکند را در این مطلب قرار دادهایم. این سالاد سالم و مغذی که از تخم مرغ، کاهو و لوبیا تهیه میشود حاوی انواع ویتامین، فیبر و اسیدهای چرب است. ارده به کار رفته در سس سالاد مصری به آن طعمی خاص میبخشد که در کنار عطر زیره و تندی فلفل چیلی، کاملا تداعیکننده آشپزی عربی-مدیترانهای است. امیدواریم طرز تهیه سالاد خوشمزه مصری را به کار برده و از آن لذت ببرید.
ارزش غذایی سالاد مصری
انرژی .............۲۶۰ کیلوکالری
کربوهیدرات.............. ۱۷ گرم
پروتئین............... ۱۶ گرم
چربی کل............. ۱۲ گرم
کلسترول............. ۲ میلی گرم
فیبر خوراکی............ ۱۰ گرم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
مواد لازم
دانه زیره ..........۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ............. ۲ عدد
لیموترش ..........۱ عدد
ارده.......... ۱ قاشق غذاخوری
روغن کلزا ...........۱ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز - خرد شده............. ۱ عدد
سیر - ریز خرد شده ................۳ حبه
پودر زیره........... ۱ قاشق غذاخوری
لوبیا چیتی - پخته شده.............. ۴۰۰ گرم
کاهو............. ۱ عدد
گوجهفرنگی.......... ۲ عدد
فلفل چیلی - خشک شده برای تزیین
جعفری - خرد شده برای تزیین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده
طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه
طرز تهیه:
تخم مرغها را به مدت هشت دقیقه در آب بپزید. سپس در آب سرد انداخته تا خنک شوند. حالا آنها را پوست گرفته و نصف کنید. برای تهیه سس، یک قاشق غذاخوری آب لیموترش و سه قاشق غذاخوری آب را با ارده مخلوط کنید.
روغن را گرم کرده و پیاز و سیر را به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. پودر و دانههای زیره را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا عطرشان آزاد شود. سپس مقداری از لوبیای گرم شده را همراه با آب آن به مواد اضافه کنید تا قوام خوبی پیدا کند. در صورت نیاز آب لیمو و کمی چاشنی بزنید.
لوبیا را همراه کاهو درشت خردشده در بشقابها بچینید. گوجهفرنگیها را از طول هشت قسمت کرده و به همراه تخم مرغ، سس ارده، فلفل و جعفری به بشقاب اضافه کنید.
منبع: سبک زندگی