اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
روغن کنجد 3 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 1 حبه
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
لوبیا چیتی پخته 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خرد کرده 1 عدد متوسط
کرفس خرد کرده 75 گرم
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
سرکه برنج 2 قاشق سوپخوری
پاستای پخته و آبکش کرده 100 گرم
برگ کاهو 4 عدد
پیازچه خرد کرده برای تزئین 2 عدد
روش تهیه سالاد لوبیا چیتی و پاستا در کاهو
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه سیر و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.
سپس لوبیا، نمک و فلفل را اضافه کنید و با هم ترکیب نمائید.
حالا از روی حرارت برداشته، آبلیمو، فلفل قرمز، کرفس، سس سویا، سرکه برنج و پاستا را افزوده مخلوط کنید و در کاهو بریزید و رویش را با پیازچه بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سالاد بادمجان
سالاد فنجانی کاهو و مرغ
سالاد میوه و سبزیجات تازه
سالاد گرم مرغ و نارگیل
سالاد کدو حلوائی با اسفناج
آموزش انواع سالاد - جلد اول
آموزش انواع سالاد - جلد دوم