Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:27

28
خرداد
سالاد انبه

سالاد انبه

انبه را پوست بگیرید و حبه‌ای خرد کنید. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید. سپس در ظرف مناسبی فلفل، پیاز، گشنیز، نمک و فلفل قرمز را بریزید و انبه را اضافه و مخلوط نمائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

انبه خرد کرده                           1 عدد

آبلیمو تازه                               یک‌سوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد‌کرده       یک دوم پیمانه

پیاز قرمز خرد کرده                    1 عدد کوچک

گشنیز خرد کرده                      2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز                    به میزان لازم

روش تهیه سالاد انبه

انبه را پوست بگیرید و حبه‌ای خرد کنید.

آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید.

سپس در ظرف مناسبی فلفل، پیاز، گشنیز، نمک و فلفل قرمز را بریزید و انبه را اضافه و مخلوط نمائید.

حالا سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سالاد فنجانی کاهو و مرغ

سالاد میوه و سبزیجات تازه

سالاد گرم مرغ و نارگیل

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

آموزش انواع سالاد - جلد اول

آموزش انواع سالاد - جلد دوم

 

برچسب ها: سالاد، آشپزباشی، طرز تهیه سالاد، زندگی آنلاین، سالاد انبه، روش تهیه سالاد انبه، دستور تهیه سالاد انبه تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز