افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 35 برش
کرۀ خرد کردۀ بی نمک 90 گرم
شکلات سفید خرد کرده 200 گرم
کمپوت آناناس یک قوطی 440 گرمی
شکر 80 گرم
تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آرد نول 300 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
پودر نارگیل 40 گرم
پودر شکر الک کرده 200 گرم
نارگیل تازه (رنده کرده) 25 گرم
روش تهیه اسلایس آناناس و نارگیل
فر را با دمای 160درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازۀ 24×32 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونه ای بپوشانید که کاغذ از دو لبۀ قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد.
آن گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید اندکی خنک شود.
حالا آناناس را در صافی بریزید و آب آن را نگه دارید و آناناس را خرد کنید.
اکنون شکر، تخممرغها و وانیل را با همزن برقی بزنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را همراه با نارگیل، آناناس و یک چهارم پیمانه از آب آناناس به این مخلوط بیفزائید و بعد شکلات و کره را بیفزائید و هم بزنید.
اینک مخلوط فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید.
آن گاه صبر کنید تا اسلایس آناناس در قالب خنک شود.
در این میان، پودر شکر و 3 قاشق از آب آناناس را در کاسۀ مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آیسینگ روان و یکدستی حاصل شود.
سپس آیسینگ را روی اسلایس آناناس بریزید و صاف کنید و رویش را با نارگیل رنده کرده بپوشانید.
همینکه آیسینگ سفت شد، اسلایس را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
می توانید از میوۀ دلخواهتان برای آراستن این اسلایس بهره بگیرید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اسلایس شکلات با بادام پرک
اسلایس فندق
انواع شیرینی برشی