عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود 50 عدد
كره ٦٠ گرم
شكر نرم و دانه ریز ٢٢٥ گرم
خامه ٢١٠ گرم
آرد ٣٠ گرم
پودر بادام ٥٠ گرم
مخلوط بادام و فندق خرد کرده ٣٠٠ گرم
روش تهیه شیرینی پفکی فندق و بادام
كره، شكر و خامه را در ظرف كوچك و مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر كاملا حل شود و از اطراف به نقطۀ جوش برسد.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد، پودر بادام و مغز ها را به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی چربکردۀ شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی، قرار دهید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
میتوانید از قالب های چرب کردۀ مینی تارت یا مینی كاپ كیك نیز استفاده كنید تا شیرینی ها یك اندازه باشند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
شیرینی ارده شکلاتی
سابله کنجدی
فریتر موز
شیرینی میانپر آناناس
شیرینی بادامی زعفرانی
شیرینی پسته و عسل
انواع شیرینی برشی
انواع کیک و شیرینی
آموزش اصول شیرینیپزی