Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:59

27
اسفند
سابله کنجدی

سابله کنجدی

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه زردۀ تخم مرغ، پودر هل و کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد 

روغن صاف قنادی                             190 گرم

پودر شکر                                       190 گرم

زردۀ تخم مرغ                                  1 عدد

پودر هل                                         یک قاشق چایخوری

کنجد                                             120 گرم

آرد                                                175 گرم

کنجد برای تزیین                              به میزان لازم

روش تهیه سابله کنجدی

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه زردۀ تخم مرغ، پودر هل و کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی، به کمک وردنه باز کنید و با برشگر به شکل گل قالب بزنید و روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اکنون رویشان کنجد بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را با بریلو بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چترهای شکلاتی

پودینگ شکلاتی

کروسان شکلاتی فوری

کیک شکلاتی زردآلو

چیزکیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

کیک مرطوب شکلاتی

بن‌بن شکلاتی

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، شیرینی نوروزی، زندگی آنلاین، سابله، روش تهیه سابله، شور و شیرین، سابله کنجدی، دستور تهیه سابله کنجدی، شیرینی کنجدی تعداد بازديد: 1709 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز