آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 30 عدد
روغن صاف قنادی 190 گرم
پودر شکر 190 گرم
زردۀ تخم مرغ 1 عدد
پودر هل یک قاشق چایخوری
کنجد 120 گرم
آرد 175 گرم
کنجد برای تزیین به میزان لازم
روش تهیه سابله کنجدی
روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه زردۀ تخم مرغ، پودر هل و کنجد را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را بین دو کاغذ روغنی، به کمک وردنه باز کنید و با برشگر به شکل گل قالب بزنید و روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون رویشان کنجد بپاشید و شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را با بریلو بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: