مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 4-5 عدد
پنیر خامه ای ٢٤٠ گرم
شكر ٧٠ گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
خامۀ قنادی همزده و فرم گرفته ١٥٠ گرم
بیسكویت وانیلی آسیاب کرده ١٥٠ گرم
كرۀ آبكرده ٦٠ گرم
موز حلقه ای خرد کرده ٣ عدد
روشتهیه پارفيت پنير و موز
پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و آن را بین قالبهای یك نفرۀ دسر تقسیم کنید.
حالا اندکی از کرم فراهم کردۀ پنیر را رویش بریزید و اندکی ازحلقه های موز را روی کرم بگذارید.
به همین ترتیب قالبها را از بیسکویت، کرم و موز پر کنید.
اکنون پارفیت پنیر و موز را به مدت تقریبی 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادۀ مصرف شوند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم