Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 15:35

29
دی
پارفيت پنير و موز

پارفيت پنير و موز

پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید. سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 4-5 عدد 

پنیر خامه ای                                   ٢٤٠ گرم

شكر                                              ٧٠ گرم

وانیلین                                            یک چهارم  قاشق چایخوری

خامۀ قنادی همزده و  فرم گرفته          ١٥٠ گرم

بیسكویت وانیلی آسیاب کرده             ١٥٠ گرم

كرۀ آبكرده                                      ٦٠ گرم

موز حلقه ای خرد کرده                       ٣ عدد

روش‌تهیه پارفيت پنير و موز

پنیر خامه ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آنگاه وانیلین و خامه را بیفزائید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و آن را بین قالب‌های یك نفرۀ دسر تقسیم کنید.

حالا اندکی از کرم فراهم کردۀ پنیر را رویش بریزید و اندکی ازحلقه های موز را روی کرم بگذارید.

به همین ترتیب قالب‌ها را از بیسکویت، کرم و موز پر کنید.

اکنون پارفیت پنیر و موز را  به مدت تقریبی 3-4 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادۀ مصرف شوند.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پارفیت پنیر و لیموناد

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم

 

برچسب ها: پارفيت، زندگی آنلاین، شور و شیرین، پارفيت پنير و موز، پارفيت پنير، پارفيت موز، دستور تهیه پارفيت، دستور تهیه پارفيت پنير و موز تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز