Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 13:51

25
بهمن
پارفیت پنیر و لیموناد

پارفیت پنیر و لیموناد

روش تهیه پارفیت پنیر و لیموناد

سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم پارفیت پنیر و لیموناد

برای 6 نفر

 بیسكویت ساده و خردكرده                     250 گرم

خامه ساده                                        250 گرم

شكر                                                150 گرم

آبلیمو تازه                                         2 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین                                        2 قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای                                     240 گرم

پوست لیمو رنده كرده                         3 قاشق چایخوری

وانیلین                                           1  قاشق چایخوری

آب سرد                                         300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

شربت توت‌فرنگی                             2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه پارفیت پنیر و لیموناد

بیسكویت‌ها را به‌طور مساوی در 6 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید. آن‌گاه خامه، 100گرم از شكر و 1 قاشق سوپخوری از آبلیمو را در ظرفی بریزید، 1 قاشق چایخوری از ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود. سپس پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا مخلوط ژلاتین، 1 قاشق چایخوری از پوست لیمو و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید اینك مایه فراهم كرده را در لیوان‌ها، روی بیسكویت بریزید، به گونه‌ای كه نیمی از حجم لیوان‌ها از مایه پر شود. اینك روی لیوان‌ها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا دسر نیم‌بند شود. حالا آب، شربت توت‌فرنگی، باقیمانده شكر و باقیمانده آبلیمو را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

باقیمانده ژلاتین را رویش بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود. همینكه مخلوط به دست آمده قدری خنك شد، 2 قاشق سوپخوری از آن را روی مایه قبلی در لیوان‌ها، بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد. حال باقیمانده مخلوط شربت را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

سپس آن را با همزن دستی بزنید تا حباب‌هائی در آن ایجاد شود و شفافیتش را از دست بدهد. اینك آن را نیز در لیوان‌ها بریزید، روی پارفیت‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون پارفیت را با باقیمانده پوست لیمو بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزي با پنير، پارفیت پنیر و لیموناد، پارفيت، آموزش پارفيت پنير، روش تهيه پارفيت تعداد بازديد: 718 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز