محیا ربیعی
مواد لازم برای 6 نفر
خامه صبحانه ٣٦٠ گرم
شكلات سفید خرد كرده ٧٥ گرم
شكلات تلخ خرد كرده ١٨٠ گرم
سفیده تخم مرغ ٢ عدد
شكر دانه ریز ٢ قاشق سوپخوری
شكلات تلخ رنده کرده برای تزئین به میزان لازم
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه دسر دورنگ شكلاتی
خامة صبحانه را در ظرف مناسبی بریزیدتا گرم شود ولی مراقب باشید كه نجوشد؛ آنگاه شكلاتها را در كاسههای جداگانه بریزید و یك سوم از خامه را به شكلات سفید افزوده و مخلوط كنید.
سپس باقیمانده خامه را روی شكلات تلخ بریزید و مخلوط سازید.
حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و شكر را كم كم به آن بیفزائید تا مرنگ مناسبی حاصل شود.
اكنون یك سوم از مرنگ فراهم كرده را به گاناش شكلات سفید بیفزائید و باقیمانده مرنگ را با گاناش شكلات تلخ مخلوط كنید.
اینك لیوانهای مناسبی را بردارید و به ترتیب از هر دو مایه فراهم كرده، درون لیوانها بریزید و هر بار در فریزر بگذارید تا هر لایه خودش را بگیرد و بعد لایه بعدی را بریزید.
حالا لیوانها را دست كم شش ساعت، در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
برای پذیرائی روی دسر را با شكلات رنده كرده و خامه فرم گرفته بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: