نجمه درویش
مواد لازم برای 30-35 عدد
ارده 100 گرم
کرة نرم شده 100 گرم
پودر شکر 35 گرم
آرد 150 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
نمک 1 پینچ
کنجد به میزان لازم
روش تهیه شیرینی ارده شکلاتی
ارده، کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را به این مایه بیفزائید تا خمیر مناسب و یکنواختی حاصل شود.
آنگاه خمیر را در کیسه نایلونی و یا کاغذ روغنی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار توپهای کوچکی از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در کنجد بغلتانید.
خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: