افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 24 عدد
ترکیش دی لایت (راحتی) 125 گرم
پستۀ برشته کرده 45 گرم
مارش مالو (خرد کرده) 40 گرم
کرن بری 45 گرم
شکلات تلخ 370 گرم
روش تهیه بن بن شکلاتی
دی لایت را به مکعب های کوچک خرد کنید و برای این کار از قیچی چربکرده کمک بگیرید.
آن گاه نیمی از دی لایت، پسته، مارش مالو و کرن بری را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را درقالب های سلیکونی به گنجایش هر یک، یک قاشق سوپخوری بریزید.
حالا شکلات را خرد کنید و به روش بن ماری آب نمائید و آن را در قالب ها روی مخلوط فراهم کرده بریزید.
مراقب باشید که شکلات به کف قالب برسد.
اکنون باقیماندۀ دی لایت، پسته، مارش مالو و کرن بری را روی شکلات بریزید و اندکی بفشارید.
اینک قالب را دست کم 2 ساعت در یخچال بگذارید تا بن بن شکلاتی ببندد.
آن گاه بن بن را از قالب درآورید و هر کدام را در زرورق مخصوص شکلات بپیچید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: