Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:09

23
اسفند
بن بن شکلاتی

بن بن شکلاتی

دی لایت را به مکعب های کوچک خرد کنید و برای این کار از قیچی چربکرده کمک بگیرید. آن گاه نیمی از دی لایت، پسته، مارش مالو و کرن بری را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای حدود 24 عدد 

ترکیش دی لایت (راحتی)                    125 گرم

پستۀ برشته کرده                             45 گرم

مارش مالو (خرد کرده)                         40 گرم

کرن بری                                         45 گرم

شکلات تلخ                                     370 گرم

روش‌ تهیه بن بن شکلاتی 

دی لایت را به مکعب های کوچک خرد کنید و برای این کار از قیچی چربکرده کمک بگیرید.

آن گاه نیمی از دی لایت، پسته، مارش مالو و کرن بری را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را درقالب های سلیکونی به گنجایش هر یک، یک قاشق سوپخوری بریزید.

حالا شکلات را خرد کنید و به روش بن ماری آب نمائید و آن را در قالب ها روی مخلوط فراهم کرده بریزید.

مراقب باشید که شکلات به کف قالب برسد.

اکنون باقیماندۀ دی لایت، پسته، مارش مالو و کرن بری را روی شکلات بریزید و اندکی بفشارید.

اینک قالب را دست کم 2 ساعت در یخچال بگذارید تا بن بن شکلاتی ببندد.

آن گاه بن بن را از قالب درآورید و هر کدام را در زرورق مخصوص شکلات بپیچید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

چترهای شکلاتی

پودینگ شکلاتی

کروسان شکلاتی فوری

کیک شکلاتی زردآلو

چیزکیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

کیک مرطوب شکلاتی

 

برچسب ها: شکلات، شیرینی پزی، شیرینی شکلاتی، آشپزباشی، شیرینی نوروزی، زندگی آنلاین، شیرینی پسته ای، شور و شیرین، بن بن شکلاتی تعداد بازديد: 688 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز