Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 13:12

28
آذر
طرز تهیه انواع موچی اصل ژاپنی

طرز تهیه انواع موچی اصل ژاپنی

طرز تهیه موچی با طعم‌های متنوع را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید با ساده‌ترین مواد موچی کاملا بهداشتی و تازه‌ای را تهیه و نوش جان کنید.

موچی، یک دسر خوشمزه ژاپنی و چینی است که به تازگی محبوبیت زیادی پیدا کرده و طرفداران پروپاقرصی دارد. این دسر لطیف در طعم‌ها و رنگ‌های بسیار متنوعی یافت می‌شود، اما شاید شما نیز به دلیل عرضه‌ی آن با قیمت‌های متفاوتی که در بازار است تا به حال آن را تجربه نکردید.

طرز تهیه موچی با طعم‌های متنوع را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید با ساده‌ترین مواد موچی کاملا بهداشتی و تازه‌ای را تهیه و نوش جان کنید. تا انتهای این مقاله با ما باشید.

بیشتربخوانید:

طرزتهیه موچی دسر متفاوت ژاپنی

 

مواد لازم برای تهیه موچی

برای تهیه این شیرینی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز جهت تهیه موچی:

طرز تهیه انواع موچی اصل ژاپنی

همچنین برای تهیه مواد فیلینگ این شیرینی، باید از مواد زیر استفاده کنید:

مواد لازم جهت تهیه فیلینگ موچی:

طرز تهیه انواع موچی اصل ژاپنی

طرز تهیه موچی

مدت زمان آماده سازی موچی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.

مقدار مواد اعلام شده حدودا ۱۰ عدد موچی سایز متوسط به شما می‌دهد که می‌توانید با ضرب و تقسیم ساده‌ای مقدار مواد را کاهش یا افزایش دهید.

درجه سختی تهیه موچی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

بیشتربخوانید:

دسر چینی

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم + طرز تهیه

 

 

 

مرحله اول | ترکیب همه مواد خشک

در اولین مرحله تهیه این شیرینی مواد خشک را آماده کنید.

آرد موچی و نشاسته ذرت را با هم ترکیب و مواد را از الک رد کنید تا ناخالصی‌های آرد گرفته شود.

حال پودر قند را به ترکیب آرد‌ها اضافه کنید و همه مواد را بهم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم | آماده سازی شیر

در دومین مرحله به سراغ اضافه کردن شیر بروید.

شیر را کم‌کم به ترکیب مواد خشک اضافه کنید و مواد را مدام و پی در پی هم بزنید تا ترکیبی کاملا یک‌دست و یک نواخت حاصل شود.

نکته: اگر می‌خواهید خمیر موچی شما رنگی یا طعم متفاوتی داشته باشد، باید در همین مرحله، رنگ خوراکی صنعتی یا طبیعی خود را ابتدا با شیر ترکیب کنید، سپس شیر را به مواد خشک بیفزاید.

با این روش رنگ به راحتی در خمیر پخش می‌شود و برای یک دست شدن رنگ خمیر نیاز به هم زدن یا ورز دادن زیاد مواد نیست.

مرحله سوم | حرارت دادن مواد

در سومین مرحله مواد را به قابلمه تفلون مناسبی منتقل کنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.

مدام با کمک لیسک مواد را بهم زنید تا کم‌کم آب اضافی مواد گرفته شود و حالت خمیری به خود بگیرد.

توجه داشته باشید که این مدت زمان ممکن است ۱۰-۱۵ دقیقه زمان ببرد.

مرحله چهارم | اضافه کردن کره

در چهارمین مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید.

خمیر بدست آمده را به سطح میزکارتان منتقل کنید و به خوبی خمیر را ورز دهید تا حالت کشسانی به خود گیرد.

توجه داشته باشید که کش آمدن و لطافت آن، یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های خمیر موچی باکیفیت محسوب می‌شود.

در این مرحله کمی سرعت عمل داشته باشید؛ زیرا خمیر موچی نباید زیاد در مجاورت با هوا قرار گیرد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیزکیک پرتقالی

چیزکیک خرما

 

 

 

مرحله پنجم | پیچیدن موچی

در پنجمین مرحله، مقدار از نشاسته ذرت روی سطح میز کارتان بپاشید. در این مرحله باید موچی و خمیر آن را بپیچید. شما می‌توانید به دو روش موچی را بپیچید. در ادامه هر دو روش پیچیدن این شیرینی را آموزش خواهید دید.

روش اول پیچیدن خمیر موچی

در ششمین مرحله خمیر را به ۸-۱۰ قسمت مساوی برش دهید. با کمک وردنه خمیر را باز کنید و خمیر را درون کاسه کوچکی قرار دهید.

با کمک خامه، تکه‌های انبه یا ترکیب موز با نوتلا میان موچی را پر کنید. حالا خمیر را مانند بقچه بپیچید و اضافه خمیر را قیچی کنید.

برای یک دست شدن اندازه موچی‌ها می‌توانید هر تکه خمیر را قبل از پیچیدن وزن کنید.

روش دوم پیچیدن خمیر موچی

روش دم پیچیدن خمیر این دسر به این شکل است:

خمیر را با کمک وردنه روی سطح میز کار آردپاشی (آرد نشاسته ذرت) با قطر یکسان پهن کنید.

با کمک قالب فلزی، لیوان فلزی و یا هر ابزار مناسبی که در دسترس دارید خمیر را قالب زنید و سپس مواد میانی آن را قرار دهید.

مقداری از مواد میانی را متناسب با اندازه خمیر د آن قرار دهید تا در نهایت موچی‌های شما طعم خوبی داشته باشند.

موچی‌های پیچیده شده و گرد شده را در کاغذ‌های یک‌بار مصرف کیک فنجانی قرار دهید تا در زمان سرو راحت‌تر مصرف شوند.

حالا آن‌ها را در ظرف درب دار مناسبی بگذارید. بهتر است دور ظرف را سفلون بپیچید.

طرز تهیه موچی شکلاتی

موچی‌های شکلاتی یکی دیگر از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع این شیرینی محسوب می‌شوند.

برای تهیه مدل شکلاتی می‌توانید ۱۰-۱۵ گرم مقدار آرد را کاهش دهید و به جای آن پودر کاکائو (تلخ، شیرین) اضافه کنید.

شبیه مراحل تهیه که بالا به صورت کامل توضیح داده شده است پیش روید.

برای بیشتر شکلاتی شدن طعم آن در فیلینگ مواد میانی از خامه شکلاتی استفاده کنید..

همچنین زمان باز کردن خمیر، کمی پودر کاکائو را با آرد نشاسته ذرت ترکیب کنید و روی سطح کار بپاشید.

در این صورت موچی‌های شما ظاهری شکلاتی‌تر نیز به خود می‌گیرد.

طرز تهیه موچی لوتوس

موچی لوتوس طرفداران خاص خود را دارد. کره بیسکویت و بیسکوییت لوتوس یکی از محصولات منحصر به فردی است که طعمی جذاب به دسر‌ها و شیرینی‌های شما می‌دهد.

برای تهیه موچی‌های خوشمزه با طعم لوتوس کافی است ۱-۲ بیسکویت لوتوس را به خوبی آسیاب کنید.

بهتر است برای یک‌دست شدن آن را از الک رد کنید.

حال ۱۰-۱۵ گرم از مقدار آرد دستور فوق را کم کنید و به جای آن پودر بیسکوییت لوتوس را بیفزایید.

برای فیلینگ میانی نیز می‌توانید از کره لوتوس استفاده کنید.

همچنین در زمان پیچیدن موچی‌ها کمی از پودر بیسکوییت را با آرد نشاسته ذرت ترکیب کنید، سپس روی سطح کار بپاشید و خمیر را باز کنید.

چسبیدن پودر بیسکوییت روی سطح خمیر، شیرینی شما را بسیار جذاب و زیبا می‌کند.

طرز تهیه موچی با رنگ خوراکی طبیعی

اگر به هر دلیلی طرفدار رنگ‌های خوراکی صنعتی نیستید و تمایل به استفاده از آن‌ها را ندارید. ما به شما توصیه میکنیم برای تهیه موچی از شیر توت‌فرنگی آماده استفاده کنید. با این کار، در نهایت شیرینی‌های صورتی خوشمزه‌ای با رنگ طبیعی خواهید داشت.

برای تهیه شیر توت‌فرنگی، ۲-۳ عدد توت‌فرنگی سرخ و رسیده را با میکسر یا خردکن پوره و با مقداری شیر ترکیب کنید سپس ترکیب شیر توت‌فرنگی ارگانیک و خوش‌عطر و طعمتان را به مواد بیفزایید.

۴ نکته بسیار مهمی که در تهیه موچی باید بدانید!

هرگز آرد موچی را با آرد برنج جایگزین نکنید.

روی خمیر را در هر مرحله بپوشانید تا خمیر خشک نشود.

ماندگاری این دسر ۱ روز است و بهترین روش نگهداری در ظرف سربسته است (بهتر است ظرف را نیز در پلاستیک فریزر قرار دهید).

بهتر است این شیرینی را به اندازه هر وعده تهیه و به صورت تازه میل کنید.

بهترین فیلینگ (مواد میانی) موچی چیست؟

یکی از پرطرفدارترین طعم‌های این شیرینی ترکیب خامه، شکلات و توت فرنگی است.

ترکیب تکه‌های موز، خامه و نوتلا تجربه چشیدن طعمی بسیار جذاب را به شما می‌دهد.

ترکیب خامه و انبه، ترکیب هلو و خامه، ترکیب کرم لوتوس و شکلات، ترکیب کرم بادام زمینی و خامه از دیگر طعم‌های خوشمزه و پرطرفدار این شیرینی خوش‌طعم است.

آیا با آرد برنج می‌توان موچی تهیه کرد؟

در پاسخ به این سوال باید به شما یادآور شویم که کیفیت هر غذا یکی از فاکتور‌های مهم آن است.

شما با آرد برنج می‌توانید این شیرینی را تهیه کنید، اما قطعا نتیجه آن با نوعی که با آرد برنج گلوتینوس تهیه شده است کاملا متفاوت خواهد بود. به شما توصیه می‌کنیم برای افزایش کیفیت، و ما ماندگاری، هیچ کدام از مواد در این دستور را تغییر ندهید.

سوالات متداول

در این مقاله تلاش کردیم تا طرز تهیه موچی را به‌صورت اصولی به شما آموزش دهیم. شما می‌توانید سوالات خود را در زمینه تهیه این شیرینی خوشمزه، با ما به اشتراک بگذارید.

چرا موچی کش نمیاد؟

خمیر این شیرینی باید کاملا مرطوب باشد، وگرنه خشک خواهد شد و شکل درستی نخواهد گرفت.

آیا خوردن موچی خطرناک است؟

شاید برایتان عجیب و جالب باشد که بدانید این شیرینی به خاطر چسبناک بودن، برای کسانی که مشکل بلع دارند، نباید به هیچ وجه از این شیرینی استفاده کنند. همه ساله تعداد زیادی از افراد سالخورده به خاطر مصرف موچی دچار خفگی می‎شوند!

کالری موچی چقدر است؟

هر عدد از این شیرینی حدودا ۱۰۰ کالری دارد. البته میزان انرژی آن بسته به مواد فیلینگ متفاوت خواهد بود.

تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز