آرزو گنجی
مواد لازم برای 4-6 نفر
تخممرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
آرد 100 گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری و یکدوم قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
خرمای بدون پوست و له کرده 200 گرم
آب 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
شکر 100 گرم
پنیر خامهای 300 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
روشتهیه
سینی شیرینی پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه زرده تخممرغها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود سپس در ظرف دیگری، سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد و بیکینگپودر را افزوده و با لیسک مخلوط نمائید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد با برشگر گرد آن را قالب بزنید و در قالب دسر قرار دهید. حالا ژلاتین را روی آب (60 میلیلیتر) بپاشید و به روش بنماری حل کنید. سپس خرما، آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پوره خرما آبش کشیده شود. اینک پنیر خامهای، خامه، پوره پخته خرما و محلول ژلاتین را با هم مخلوط کنید و در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید. اکنون این مخلوط را در قالبها روی کیک بریزید و چیزکیک را دستکم 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود. اینک چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با گردو بیارائید.