مواد لازم برای تسو :
گل کلم بزرگ نصف عدد
آرد ¾ پیمانه
شیر ¾ پیمانه
پودر نان سوخاری ۱ پیمانه
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک دریا ۱ قاشق چایخوری
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.
گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.
طرز تهیه تسو:
گل کلم ها را داخل مخلوط بریزید
سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.
طرز تهیه غذای چینی با گل کلم, نحوه پخت تسو
گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود
مواد لازم برای سس تسو :
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ریز ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل ریز ریز شده ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
سس سویا ۱/۳ پیمانه
سرکه ۱/۳ پیمانه
عصاره سبزیجات ½ پیمانه
رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده ۱ و ½ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس تسو :
ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بدهید.
رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید.
آرد را با ۱ قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.
سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
۷ الی ۱۰ دقیقه مواد سس را بجوشانید.
سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.