Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:08

28
مهر
طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی

طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت ژاپنی معروف به موچی را آموزش می‌دهیم.

 موچی یکی از دسر‌های جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: ۱ لیوان

آب: ۲/۳ لیوان

نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری

شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری

توت فرنگی: ۲۰۰ گرم

پودر نشاسته: نصف لیوان

 

بیشتربخوانید:

دسر چینی

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم + طرز تهیه

 

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

منبع: ایرنا

برچسب ها: دسر، دسر موچی، دسر ژاپنی، طرز تهیه دسر موچی تعداد بازديد: 329 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز