به گزارش ایلنا، کیک حلوا از کیک های مجلسی و خوشمزه است که به راحتی تهیه می شود و می توان آن را به صورت تک نفره در مراسم مذهبی و عزاداری سرو کرد. برای آنکه مراسم خود را متفاوت تر برگزار کنید، پیشنهاد می کنیم دستور پخت این کیک حلوای معروف را در این بخش دنبال کنید.
بیشتر بخوانید:
حلوا شکلاتی + طرز تهیه
مواد لازم کیک حلوا
آرد سفید.................175 گرم
شکر.......................120 گرم
کره.......................100 گرم
شکلات تلخ.....................80 گرم
کاکائو..........................1 قاشق
بکینگ پودر......................نصف قاشق چایخوری
آب.........................4 قاشق
نمک.....................نوک قاشق چایخوری
وانیل...................نوک قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه حلوای پسته
طرز تهیه حلوای گردو
طرز تهیه
برای درست کردن این حلو ابتدا باید شکلات تلخ را شل و آبکی کنیم، که برای اینکار باید شکلات ها را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند.
در حین ذوب شدن شکلات، کره را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر آب شود. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با دورتند همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد شکلات خنک شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شوند.
با فرچه داخل کاغذ های مافین را با روغن چرب کنید و 1/4 از مایه کیک را داخل آن ها بریزید.
سپس قالب های مافین را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزند. بعد از گذشت 20 دقیقه با یک عدد خلال دندان مافین ها را تست کنید که پخته باشند.
حلوای آماده شده از قبل را داخل قیف بریزید و روی مافین ها تزیین کنید.
برای شیک تر شدن نتیجه کار، بهتر است رنگ حلوایتان با رنگ کیک کمی متفاوت تر باشد.