مواد لازم :
برنج نیمكوب.......... 2 پیمانه
آب......... 1 پیمانه
گلاب.......... 1 پیمانه
شكر............ 1 پیمانه
شیرهی انگور........... 1 پیمانه
كره یا روغن حیوانی........... 150 گرم
هل آسیابكرده .............. 2 قاشق چایخوری
گردوی چرخكرده .............. 1 پیمانه
زعفران حل كرده .............. 3 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
4روش تهیه حلوای زعفرانی مجلسی
طرز تهیهی دیگچه مشهدی؛ ساده و دورنگ
طرز تهیهی حلوای خرما مجلسی؛ با شیر و بدون شیر
طرز تهیه حلوای گردو:
ابتدا برنج را بخیسانید. بعد آن را روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا آب آن گرفته شود. آنگاه برنج را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و خرد كنید. در ظرف مناسبی آب، گلاب، شكر و شیرهی انگور را با یكدیگر مخلوط كنید و كنار بگذارید. روغن را در تابهای بریزید و برنج را در آن تفت دهید. سپس هل، گردو و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. پس از مخلوط شدن مواد با یكدیگر، مخلوط آب، گلاب، ... را بیفزائید و پیوسته حلوا را هم بزنید. اكنون حرارت را ملایم نمائید و حلوا را دم كنید تا سفت شود. حالا حلوا را در سینی مناسبی پهن كنید و رویش پسته بپاشید و پس از خنك شدن، آن را به اندازهی دلخواه ببرید.