Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 07:30

22
اسفند
کوکی پای سیب

کوکی پای سیب

آرد و نمک را در کاسة‌مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خردة نان درآید. آن‌گاه آب سرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس دو سوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

آرد..............300 گرم

نمک................  یک‌چهارم قاشق چایخوری

کرة سرد (خرد کرده) ...............  160 گرم

آب سرد............... 5-7 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

کوکی برانیز

 

 

 

مواد لازم میانی:

سس کارامل آماده ................ 100 گرم

سیب خرد کرده و پخته ...............400 گرم

 

مواد لازم رویه:

تخم مرغ  .................1 عدد

دارچین  ................. 1 قاشق چایخوری

شکر ...............30 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

طرز تهیه

‎ آرد و نمک را در کاسة‌مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خردة نان درآید. آن‌گاه آب سرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس دو سوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید. حالا سس کارامل و سیب را رویش بریزید و باقیماندة خمیر را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید و از آن نوارهایی به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و روی سیب‌ها بچینید. اکنون آن را با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و رویش تخم‌مرغ بمالید و قدری مخلوط شکر، دارچین و جوز هندی بپاشید. اینک کوکی پای سیب را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی

 

 

برچسب ها: سیب، تخم مرغ، آموزش شیرینی پزی، کارامل، دارچین، پای سیب، خمیر، کوکی، طرز تهیه کوکی تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز