Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:53

7
اردیبهشت
شیرینی ونیزی چرخشی

شیرینی ونیزی چرخشی

دستگاه را با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد (با کلید کانوکشن) گرم کنید (حدود 10 دقیقه طول می‌کشد). کره را داخل ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد را کم‌کم اضافه کنید

مواد لازم

کره......................112 گرم

پودر قند.......................25 گرم(2 قاشق غذاخوری)

وانیل.....................یک‌ششم قاشق مرباخوری

آرد.....................120 گرم(یک پیمانه سرخالی)

نشاسته‌ی ذرت.......................25 گرم(3 قاشق غذاخوری)

پودر کاکائو.......................یک قاشق مرباخوری

مارمالاد....................به میزان لازم

 

 

 

روش‌تهیه

دستگاه را با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد (با کلید کانوکشن) گرم کنید (حدود 10 دقیقه طول می‌کشد). کره را داخل ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.  آرد را کم‌کم اضافه کنید تا به صورت مخلوطی کرم‌رنگ درآید و به دست نچسبد. خمیر را داخل قیف قنادی با ماسوره ستاره ریخته و داخل ظرف چرب شده شکل دهید. شیرینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد درون دستگاه (کلید کانوکشن) بگذارید. بعد از خنک شدن شیرینی میتوانید قسمت وسط آن را با مارمالاد دلخواه تزئین کرده و روی آن پودر قند الک کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید

 

 

 

یادآوری

در زمان استفاده از کانوکشن اشکالی ندارد از ظرف فلزی استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ی قطاب خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

 

 

برچسب ها: شیرینی، مارمالاد، کاکائو، طرز تهیه شیرینی، شیرینی عید، وانیل، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 126 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز