مواد لازم
کره......................112 گرم
پودر قند.......................25 گرم(2 قاشق غذاخوری)
وانیل.....................یکششم قاشق مرباخوری
آرد.....................120 گرم(یک پیمانه سرخالی)
نشاستهی ذرت.......................25 گرم(3 قاشق غذاخوری)
پودر کاکائو.......................یک قاشق مرباخوری
مارمالاد....................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی
روشتهیه
دستگاه را با دمای 175 درجهی سانتیگراد (با کلید کانوکشن) گرم کنید (حدود 10 دقیقه طول میکشد). کره را داخل ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. آرد را کمکم اضافه کنید تا به صورت مخلوطی کرمرنگ درآید و به دست نچسبد. خمیر را داخل قیف قنادی با ماسوره ستاره ریخته و داخل ظرف چرب شده شکل دهید. شیرینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه با دمای 175 درجهی سانتیگراد درون دستگاه (کلید کانوکشن) بگذارید. بعد از خنک شدن شیرینی میتوانید قسمت وسط آن را با مارمالاد دلخواه تزئین کرده و روی آن پودر قند الک کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید
یادآوری
در زمان استفاده از کانوکشن اشکالی ندارد از ظرف فلزی استفاده کنید.
منبع : شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ی قطاب خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی