Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 17:25

4
اسفند
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

در مطلب زیر طرز تهیه کیک ناپلئونی را به شما آموزش می‌دهیم.

 شیرینی ناپلئونی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها در ایران و دنیاست. اما ما در این مطلب می‌خواهیم به شما طرز تهیه کیک ناپلئونی را آموزش بدهیم. این کیک را به مناسبت روز مادر در خانه درست کنید و مادرتان و بقیه اعضای خانواده را با طعم بی‌نظیر آن غافلگیر کنید. تهیه این کیک ۷ نفره یک ساعت و سی دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه کیک ناپلئونی

۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۴ قاشق غذاخوری کره
۱/۳ لیوان شیر
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ لیوان آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مواد لازم برای تهیه خامه روی کیک ناپلئونی

۱۰۰ گرم خامه
۱ لیوان خامه عسلی
۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
۳/۴ لیوان خامه
۲ قاشق غذاخوری پودر قند

طرز تهیه کیک ناپلئونی

اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حالا آرد و پودر کاکائو را ترکیب کنید و دو بار از الک بگذرانید. تخم مرغ و شکر را در مرحله بعد مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید. حالا جوش شیرین، کره و شیر ولرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر با همزن بزنید تا یک دست شود. حالا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی گاز بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. بعد مخلوط را روی حرارت بخار آب بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنیدش تا گرم شود. ظرفتان را از روی حرارت بردارید و فوری به آن آرد و پودر کاکائو را مخلوط کنید. پس از هم زدن خمیر نرمی به دست می‌آید. خمیر را که هنوز گرم است به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت خمیر را روی یک کاغذ روغنی با وردنه به اندازه یک بشقاب صاف و نازک کنید. سپس خمیر‌ها را با قالب یک اندازه کنید. حالا ته سینی فرتان کاغذ رونی پهن کنید و خمیر‌ها را با فاصله روی آن بچینید. خمیر‌ها را با همان دمایی که گفتیم به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید. به خمیر‌ها فرصت دهید تا خنک شود.

حالا خامه عسلی و کره نرم شده را با همزن به مدت هشت دقیقه خوب هم بزنید. بعد پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه بدهید. یک کاسه دیگر بیاورید و داخل آن خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید. آن قدر با همزن بزنید تا خودش را بگیرد. حالا به مخلوط تان آن کرم قبلی را اضافه کنید و با همزن دوباره هم بزنید. خمیر‌هایی که در دور قالب باقی مانده بودند را دوباره در فر بپزید به صورتی که ترد شوند، بعد آن‌ها را پودر کنید. بعد از اینکه کیک‌هایتان خنک شدند، روی آن‌ها مخلوط خامه را بریزید و بعد پودر کیک خشک شده را به آن اضافه کنید. لایه به لایه به پیش بروید و در انتها روی کیک را هم با خامه و پودر کیک خشک شده تزئین کنید.

منبع:دنیاک

برچسب ها: شیرینی ناپلئونی، طرز تهیه شیرینی ناپلئونی، شیرینی ناپلئونی خانگی، شیرینی ناپلئونی خشک، شیرینی ناپلئونی بدون فر، شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا تعداد بازديد: 1094 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز