Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 20:47

9
اسفند
کيک برگردان شکلات

کيک برگردان شکلات

گردو ها را نگينی خرد کنيد. قالب گرد ميان تهی با قطر حدود 26 سانتی متر را با روغن مايع کاملاً چرب کنيد. سپس کليه مواد سس شکلاتی بجز گردو و شکلات را در قابلمه کوچکی ريخته و روی حرارت ملايم قرار دهيد

مواد لازم

کره يا مارگارين  نرم.........................100 گرم

 شکر، ترجيحاً قهوه ای....................100 گرم

آرد.................130 گرم

تخم مرغ...............2 عدد

شير.............2 قاشق غذاخوری

شربت ذرت يا عسل.....................یک قاشق غذاخوری

بيکينگ پودر...............یک قاشق مرباخوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک بسبوسه

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

 

 

 

مواد لازم جهت سس شکلات :

پودر کاکائو .....................    یک قاشق مرباخوری سر پر

کره...............20 گرم

شکر..................20 گرم

شربت ذرت يا عسل.....................2 قاشق غذاخوری

شير...............یک قاشق غذاخوری

شکلات تيره................20 گرم

گردو(فندق يا بادام )...................50 گرم

بیشتربخوانید:

کاپ کیک پاستا ، پیش غذایی جدید و باکلاس

 

 

 

روش‌تهیه

گردو ها را نگينی خرد کنيد. قالب گرد ميان تهی با قطر حدود 26 سانتی متر را با روغن مايع  کاملاً چرب کنيد. سپس کليه مواد سس شکلاتی بجز گردو و شکلات را در قابلمه کوچکی ريخته و روی حرارت ملايم قرار دهيد  و هم بزنيد تا صرفاً کره آب شده و مواد يکدست شود، ولی نجوشد. سپس آنرا  از روی حرارت برداشته و بلافاصله شکلات خرد کرده را اضافه کرده و هم بزنيد تا آب شود، سپس گردو را نيز بيفزائيد. تا اين سس داغ است آنرا در قالب بريزيد و گردو ها را يکدست کف قالب پخش کرده و قالب را کنار بگذاريد. فر را روی  دمای 180 درجه فرهای گازی و طبقه وسط (يا يک طبقه بالاتر) تنظيم کنيد.  آرد و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و کنار بگذارید. کره و شکر را همزده، سپس تخم مرغها را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس به ترتيب شربت، شير و در آخر آرد را نيز اضافه کنيد و اين مواد را به آرامی در قالب روی سس شکلات پخش کنيد و به مدت حدود 35 دقيقه  در فر آماده طبخ کنيد. پس از پخت، 5 دقيقه آنرا کنار بگذاريد، سپس  روی توری سيمی برگردانده اما قالب را تا 5 دقيقه ديگر روی آن قرار دهيد. بعد از 5 دقیقه میتوانید قالب را از روی کیک بردارید و بعد از خنک شدن کیک را سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

بیشتربخوانید:

مینی کیک های بادام و پسته

چیز کیک سیب کاراملی

چیز کیک بیسکویت شکلاتی کرمدار

 

 

برچسب ها: کیک، شیر، عسل، گردو، کاپ کیک، شکر، کیک شکلاتی، کاکائو، شکر قهوه ای، شکلات تلخ، چیزکیک، کیک بدون فر تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز