تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
بیسکویت اورئو (پودر کرده) .................... 200 گرم
پنیر ماسکار پونه................ 80 گرم
شکلات تلخ آبکرده ................30 گرم
فندق بو داده................. به میزان لازم
شکلات تلخ (اضافی)..................... 150 گرم
روغ مایع.................. یک قاشق چایخوری
یشتربخوانید:
ترافل ترد گیلاس
طرز تهیه
بیسکویت، پنیر ماسکارپونه و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. آنگاه هر بار به اندازة 2 قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و یک عدد فندق درون آن بگذارید و به شکل توپ درآورید. سپس ترافلها را روی سینی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا شکلات (اضافی) و روغن مایع را در کاسة مناسبی بریزید و شکلات را به روش بنماری آب کنید. اکنون ترافلها را روی توری سیمی بچینید و رویشان را با شکلات آبکرده بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد. اینک ترافلها را در کپسولهای کاغذی مخصوص شکلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید روی ترافلها را با خطوطی از شکلات شیری بیارائید.
بیشتربخوانید:
ترافل شکلاتی با جوی دوسر
تارت ترافل شكلاتی
ترافل شکلات و بادام زمینی، یک شیرینی سریع و ساده