Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:05

8
خرداد
ترافل شکلاتی با جوی دوسر

ترافل شکلاتی با جوی دوسر

جوی دوسر، پوره سیب، خرما، روغن و پودر دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی مایة فراهم کرده را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد 

جوی دوسر                                200 گرم

سیب پخته و پوره کرده                  1 عدد

خرمای خرد کرده                          10 عدد

روغن نارگیل یا کنجد                      3 قاشق سوپخوری

پودر دارچین                                 یک‌دوم قاشق چایخوری

شکلات آبکرده                              200 گرم

مواد لازم ترافل شکلاتی با جوی دوسر 

جوی دوسر، پوره سیب، خرما، روغن و پودر دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه روی مایة فراهم کرده را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار به اندازه دو قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

حالا ترافل‌ها را به کمک خلال دندان، در شکلات آبکرده بزنید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.

اکنون ترافل‌ها را در کپسول‌های مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری

این ترافل به عنوان یک میان‌وعده مقوی برای کودکان و ورزشکاران به شمار می‌آید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

ترافل شکلات و فندق

ترافل بادامی

ترافل کیک

ترافل شکلات ایتالیایی

ترافل بادام و گردو

 

برچسب ها: ترافل، آشپزباشی، طرز تهیه ترافل، ترافل شکلاتی، زندگی آنلاین، ترافل شکلاتی با جوی دوسر، ترافل جوی دوسر، دستور تهیه ترافل شکلاتی با جوی دوسر، روش تهیه ترافل شکلاتی تعداد بازديد: 487 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ترافل چیست؟

فیلم روز
تصویر روز