مژگان فرهنگ:
مواد لازم
كرهی نرم...................... 60 گرم
پودر شكر............... 200 گرم
كرهی بادامزمینی ................250 گرم
كورن فلكس................. یك و یكسوم پیمانه
كمپوت گیلاس خردكرده.................... 100 گرم
شكلات چیپسی.................... 80 گرم
گردوی خردكرده ................یكچهارم پیمانه
نارگیل تازه و رندهكرده..................... حدود 2 پیمانه
بیشتربخوانید:
ترافل شکلاتی با جوی دوسر
تارت ترافل شكلاتی
ترافل شکلات و بادام زمینی، یک شیرینی سریع و ساده
روشتهیه
كره، پودر شكر و كرهی بادامزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود ولی نجوشد. آنگاه كورن فلكس گیلاس، شكلات چیپسی و گردو را به مایه بیفزائید. پس از مخلوط كردن، هر بار به اندازهی 1 قاشق سوپخوری از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید و در نارگیل رنده كرده بغلتانید.
خواص گیلاس
گیلاس از دسته میوه های پرطرفدار است که ؛ برخی معتقد هستند خاستگاه این میوه قاره آسیا است.این میوه افزون بر طعم دلپذیر خواص زیادی نیز دارد. هر درخت گیلاس در یک فصل حدود 7000 گیلاس تولید میکند. رنگ گیلاس از زرد تا سیاه متغیر است ،اما معروف ترین نوع گیلاس به رنگ قرمز است. همچنین شکل آن از کروی تا قلبی شکل تغییر میکند.از گیلاس میتوان در تهیه تارت، پای گیلاس، آب میوه و... استفاده کرد این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین است و همچنین به کالری سوزی کمک میکند و میتواند جایگزین غذاهای پرکالری شود و کالری مصرفی روزانه را کاهش دهد.