Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 19:23

18
اسفند
ترافل شکلات و بادام‌ زمینی، یک شیرینی سریع و ساده

ترافل شکلات و بادام‌ زمینی، یک شیرینی سریع و ساده

روش تهیه ترافل شکلات و بادام‌زمینی

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای حدود 55 عدد 

کره                                   375 گرم

خامه صبحانه                       80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

کره بادام زمینی                    495 گرم

وانیل شکری                        1 قاشق چایخوری

پودر شکر الک کرده                400 گرم

شکلات آبکرده                      256 گرم

ترافل شکلاتی برای تزئین         به میزان لازم

 روش تهیه 

کره، خامه، کره بادام‌زمینی و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر‌شکر را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه سفت شود.

اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایة فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در شکلات بغلتانید. سپس ترافل‌ها را در سینی دارای فویل بچینید و کنار بگذارید تا شکلات قدری ببندد. حالا رویشان ترافل بپاشید و همینکه شکلات کاملا بست، آن را در کپسول مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. 

 

برچسب ها: انواع شیرینی شکلاتی، مواد لازم ترافل شکلات و بادام‌زمینی، روش تهیه ترافل شکلات و بادام‌زمینی، انواع ترافل، ترافل شکلاتی، شیرینی برای عید، انواع شیرینی برای عید تعداد بازديد: 1634 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز