افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 55 عدد
کره 375 گرم
خامه صبحانه 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
کره بادام زمینی 495 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
پودر شکر الک کرده 400 گرم
شکلات آبکرده 256 گرم
ترافل شکلاتی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
کره، خامه، کره بادامزمینی و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و پودرشکر را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه سفت شود.
اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایة فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در شکلات بغلتانید. سپس ترافلها را در سینی دارای فویل بچینید و کنار بگذارید تا شکلات قدری ببندد. حالا رویشان ترافل بپاشید و همینکه شکلات کاملا بست، آن را در کپسول مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.