لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 12-14 برش
خمیر تارت شكلاتی 1واحد
مواد لازم برای تهیه كرم
خامه 300 گرم
شكلات سیاه خردكرده 300 گرم
كره 40 گرم
آب پرتقال 50 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پودر كاكائو جهت تزئین به میزان لازم
روش تهیه
خمیر تارت را آماده كنید و 20 دقیقه در یخچال نگهدارید. آنگاه خمیر را در قالب 15× 38 سانتیمتری تارت پهن كنید و 1 ساعت دیگر در یخچال نگهدارید. حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
اكنون كاغذ را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید. سپس بگذارید تا كاملاً خنك شود. اینك كرم را روی خمیر سرد شده بریزید و آن را در یخچال بگذارید. هنگام مصرف تارت را با پودر كاكائو یا پودر شكر تزئین كنید.
روش تهیه كرم
خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود. آنگاه كره و آب پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود.