کوکی تابه ای یکی از کوکی های بسیار خوشمزه با طعم شکلاتی می باشد که شما می توانید این کوکی را بدون فر داخل تابه دو طرفه تهیه کنید.
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
مواد لازم برای تهیه کوکی تابه ای
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۶ ق غذا خوری
روغن مایع ۸ ق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری
گردو و شکلات چیپسی به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات
طرز تهیه کوکی تابه ای بدون فر با طعم شکلاتی
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک ق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید. یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. اگر می خواهید با فر تهیه کنید آن را با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و بعد وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود، حتما کاسه را دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. در ادامه روغن و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
مرحله سوم: تهیه مایه کوکی تابه ای
در ادامه آب سرد شده را اضفه کنید و هم بزنید و پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در انتها باید آرد را الک کنید و به مواد طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و اگر خیلی مواد چسبنده است می توانید برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت کوکی تابه ای
در ادامه دست های خود را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو کوچیک بردارید و داخل تابه چرب شده قرار دهید و روی کوکی ها کمی گردو خرد شده یا مغز شکلات قرار دهید و درب تابه را بسته و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کوکی تابه ای بدون فر خوشمزه و ساده با گردو شکلات چیپسی
می توانید از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.
هر چقدر پودر کاکائو مرغوب تر باشد رنگ کوکی تیره تر می شود.
اگر مقدار آب و یا آب را کم و زیاد کنید کوکی شما خشک می شود.
حرارت باید ملایم باشد و از شعله پخش کن حتما استفاده کنید.