مواد لازم
زردآلو.............1 کیلو
شکر.................1 کیلو
آب................. نصف پیمانه
ورق ژلاتین.................4 عدد
بیشتربخوانید:
مارمالاد آلبالوی وانیلی + طرز تهیه
روشتهیه
زردآلوها را بشویید و کاملاً آنها را له کنید تا به صورت پوره در آید. سپس شکر و آب را به آن اضافه کنید و ظرف را در حدود 2دقيقه روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا زردآلو بپزد. سپس ورقههای ژلاتین را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم شود، آنگاه آنها را از آب در آورده بعد به مارمالاد اضافه کنید و آن را هم بزنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
بیشتر بخوانید:
7فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی
طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر
مربای توت سیاه + طرز تهیه
یادآوری
به جای ورقه ژلاتین از 2 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین نیز میتوانید استفاده کنید.
پودر ژلاتین را در 3 الی 4 قاشق سوپخوری آب حل کنید و آن را روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا به صورت محلولي يك دست در آيد.
منبع : شور و شیرین