Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:05

15
تیر
مارمالاد آلبالوی وانیلی + طرز تهیه

مارمالاد آلبالوی وانیلی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

 در  ادامه طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم:
آلبالو ...............2 کیلوگرم

وانیل شکری ................نصف قاشق چای‌خوری

ژلاتین .................4 تا 5 ورق (معادل 8تا 10 گرم)

شکر ..............7 پیمانه (2500 گرم)

 

 

بیشتر بخوانید:

7فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر

مربای توت سیاه + طرز تهیه



1- آلبالو ها را تمیز و دم و برگ های آن را جدا کنید و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بیاورید.

2- آلبالوها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.3- بعد از 8 ساعت آب آلبالو ها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

4- بعد از این‌که در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالو ها اضافه کنید و ظرف آلبالو ها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشد.

5- سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.6- سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

7- در این فاصله ژلاتین را 2 دقیقه در آب سرد خیس کنید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالو ها اضافه کنید .

8- بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشه های تمیز و خشک بریزید .

منبع: خراسان

برچسب ها: آلبالو، مارمالاد آلبالو، طرز تهیه مارمالاد آلبالو تعداد بازديد: 392 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز